BBL Leerling Monteur Werktuigbouw - Delfzijl

Wil jij graag na jouw VMBO-opleiding of MBO 2 opleiding een BBL-traject gaan volgen in Werktuigbouw? Raak jij enthousiast van onderhoud, installaties en heb je interesse in chemie? Lees dan snel verder!


BBL Leerling Monteur Werktuigbouw (WTB)
Fulltime, Delfzijl


Als BBL Leerling Monteur word jij gekoppeld aan een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert. Je gaat gedurende circa 2 jaar gemiddeld 1 dag naar school en past 4 dagen in de week de theorie toe bij onze organisatie. Uiteindelijk groei je door naar de functie Technician WTB, waarbij je de volgende taken hebt:

  • Het oplossen van storingen en onderhoud aan onze installaties op het gebied van Werktuigbouw en heb je dus een grote impact op de beschikbaarheid van onze installaties. Hierin zal je zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan;
  • Preventief onderhoud aan onze installatie uitvoeren conform de wekelijks vastgestelde onderhoudsplanning;
  • Dagelijks stem je jouw geplande activiteiten en de voortgang van lopende activiteiten af met de maintenance supervisor, en daar waar van toepassing, vervolgens af met de andere technici, operators en derden;
  • Naast uitvoerende taken in het veld ben je ook verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling, zoals verantwoording van uren en materialen, aanvullen van SAP orders met de juiste informatie etc.

 

Naarmate je meer kennis en ervaring hebt opgedaan in onze installaties kan je doorgroeien in de organisatie en kun je meedraaien in grote en kleine onderhoudsstops. Tevens lever je vakinhoudelijke input bij het definiëren van de scope en werkomschrijvingen van projecten.
Je komt terecht in hecht onderhoudsteam, bestaande uit 3 takken: Wtb, E/I/A en Contractor Supervision. In totaal bestaat deze uitvoerende onderhoudsorganisatie uit 4 vaste FTE. In deze functie zal je hiërarchisch rapporteren aan de Maintenance Lead.

 

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali, waterstof en chloormethanen. 

 

Het membraan elektrolyse bedrijf (MEB) van Nobian te Delfzijl, vallend onder Industrial Chemicals bestaat uit 4 elektrolyzers welke zuiver chloor, waterstof en natronloog produceren. Wij leveren deze producten aan verschillende plants op het chemiepark waaronder Teijin, Delamine, zout en de energiecentrale op de locatie.

 

Wat biedt Nouryon jou als BBL Leerling Monteur aan?
Dit is een BBL-traject waarbij jij via ons in samenwerking met een MBO-school je gaat ontwikkelen naar Monteur. Als je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat onder andere een salaris, vakantiedagen en vakantiegeld. Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En door middel van uitdagende projecten met gelijkgezinde collega's help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden.

 

Wat breng jij als Leerling Monteur mee?
Als leerling Monteur krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en door te groeien in de verschillende componenten binnen jouw vakgebied. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste instelling en doorzettingsvermogen hebt. Mede door jouw hoge verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat klussen nauwkeurig, zorgvuldig en op tijd worden uitgevoerd. Daarnaast zijn de volgende punten essentieel om deze functie in te vullen:

 

  • Je bent op zoek naar een werk-leerbedrijf zodat jij jouw BBL-opleiding, Werktuigbouw kan starten of je hebt net jou diploma op zak;
  • Motivatie, gedrevenheid en energie voor het bepalen van je opleiding, het willen leren in een dynamische omgeving en van je collega's;
  • Betrokkenheid en gedrevenheid bij de afdeling en de plant." Geen 9 tot 17 mentaliteit";
  • Ervaring in het werken met MS Office pakketten zoals word en excel is wenselijk maar geen pre.


Heb jij het in huis?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern: jeroen.sevenstern1@nouryon.com 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

 

Solliciteer hier

 

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.