Engineer Civiel en Constructions - Delfzijl

Fulltime, Delfzijl

Apply until: 11 October 2021

Ben jij een technisch projectleider of engineer met affiniteit in civiele- en/of staal-constructies die onze site nog beter te maken? Ben je daarnaast proactief, probleemoplossend en sta je voor je vak? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Engineer Civiel en Constructions

Fulltime, Delfzijl
Salaris afhankelijk van jouw werkervaring: 3.900 – 5.900 EUR bruto per maand 

Jouw uitdaging als Engineer Civiel en Constructions

Als Enigineer Civiel en Constructions zorg jij dat de juiste prioriteiten en activiteiten worden ontplooid binnen jouw discipline. Je definieert de activiteiten op basis van de beschikbaarheid en waarborgt of dit conform alle wet- en regelgeving wordt uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor alle lopende projecten binnen de civiele discipline en zal daarin zelf de leiding dienen te nemen.  
Hoe regelen we de financieen? Wie dient er nog meer aan te sluiten bij de projectteams? Wordt alles volgens planning en veilig uitgevoerd? Dit zijn slechts een aantal vragen die hierbij naar voren zullen komen. 
Verder zal je je bezighouden met de volgende taken/verantwoordelijkheden:

 • Veiligheid staat op nummer 1, waardoor alle gebouwen, wegen, staalconstructies etc ook binnen onze veiligheidsnormen dienen te vallen.
 • Je verzorgt de maintenance plannen voor jouw discipline.
 • Het continue verbeteren van de site.
 • Je vertegenwoordigt de site in dit onderwerp.
 • Je hebt in principe een middenlange en lange termijn focus.  

Nobian Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: Zout, MEB en Energie & Utilities. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities, chloor en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl/

Heb jij het in huis?

Je toon ondernemerschap. Je bent proactief, interactief en analytisch. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en werk je systematisch. Tot slot neem je mee:

 • Afgeronde Bachelor in een technische richting;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als engineer of projectleider in de civiele of constructiesector.
 • Kennis en/of ervaring in het werken bij een grote organisatie.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal.

Dit kun jij van ons verwachten

Als Engineer Civiel rapporteer je aan de Engineering Manager en wordt je onderdeel van het engineeringsteam. Het team bestaat uit 14 personen in onder andere de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, instrumentatie, automatisering en reliability engineering. Als arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij het volgende aan:

 • Vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van twee maanden;
 • Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) afhankelijk van jouw werkervaring tussen 51.500 - 76.350.
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Aantrekkelijk bonusregeling met een targetpercentage van 8%;
 • Uitstekende pensioenregeling.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Engineer Civiel en Constructions?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, sabrien.abuelhassan@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button, via de e-mail zullen deze niet in behandeling worden genomen.

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Klik hier om direct te solliciteren!