Maintenance Manager - Delfzijl

Fulltime, Delfzijl

Je bent een situationele leider, hebt een passie voor onderhoud en continue verbeteren en je staat stevig in je schoenen. Je kunt veel impact hebben in hoe het onderhoud in de fabriek georganiseerd is en wordt. Lijkt dit jou interessant? Lees dan verder voor meer informatie over onze vacature voor Maintenance Manager bij onze Zout fabriek!

Maintenance Manager
Fulltime, Delfzijl

Salaris per jaar, inclusief vakantiegeld: € 64.000 -  € 100.000 bruto

Jouw uitdaging als Maintenance Manager

Als Maintenance Manager zorg jij ervoor dat, in nauwe samenwerking met verschillende disciplines zoals Engineering en Planning, het correctieve en preventieve onderhoud tijdig wordt opgezet en uitgevoerd. Dit met een eigen team van 10 gemotiveerde technici.

Als Maintenance manager ben je onderdeel van het Plant Management Team en rapporteer je aan de Operations Manager. Jij bent de kennisdrager, aanspreekpunt en actiehouder in onder andere projecten en turnarounds. Je zorgt ervoor dat de fabriek in de juiste staat is om veilig de geplande tonnen zout te kunnen produceren.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • HSE leiderschap en verantwoordelijk voor alle HSE aspecten binnen de fabriek;
 • Het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid op de fabriek;
 • Onderhoudsstrategie ontwerpen, uiteenzetten en bewaken met de daarbij behorende onderhoudsplannen, resourcing planning en budget;
 • Het in stand houden van de integriteit van de fabriek en inspecties op de fabriek;
 • Het zorgdragen voor de scoping en het plannen, uitvoeren en evalueren van projecten, kleine stops en turnarounds;
 • Het realiseren van een continu verbetercultuur binnen de fabriek.

Nobian Zout Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: Zout, MEB en Energie & Utilities. In de Zout fabrieken wordt vacuum zout gemaakt; de meest pure vorm van zout ter wereld. Dit zout wordt met name gebruikt als basis voor de chemische industrie en verder verwerkt tot chloor, loog en hiervan afgeleide producten. In Delfzijl werken ruim 250 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die samen met jou de site toekomstbestendig willen maken. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Heb jij het in huis?

Je bent kritisch, risicobewust, ondernemend en goed met mensen. Tevens ben je resultaatgericht, oplossingsgericht en een sterke leider met een hands-on mentaliteit. Je houdt de lange termijn visie in samenwerking met de verschillende afdelingen altijd voor ogen, maar hebt desondanks ook een sterke focus op de korte termijn. Als leidinggevende in onderhoud heb je ruime kennis en ervaring in techniek en automatisering en tot slot breng je mee:

 • Een afgeronde Bachelors Degree in een relevante technische discipline;
 • Minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring in Maintenance of Maintenance Engineering in de productieindustrie;
 • Goede analytische vaardigheden en projectmanagement ervaring;
 • Bij voorkeur kennis van geautomatiseerde systemen zoals SAP.

Je bent:

 • Een spin in het web en houdt alle touwtjes strak in handen;
 • Kritisch op jezelf en je collega’s en hebt een continu verbeter mentaliteit;
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels.

Dit kun jij van ons verwachten

Samen met jouw team draag jij bij aan een dalende trend op correctief onderhoud, ben jij in control op het onderhoudsgebied en draag je bij aan een efficientere onderhoudsbeleid. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld, afhankelijk van je werkervaring: € 64.000 -  € 100.000 bruto;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Aantrekkelijk bonusregeling;
 • Uitstekende pensioenregeling.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Maintenance Manager?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je op de vacature gerichte motivatiebrief plus je CV toe. Wil je eerst meer informatie over deze uitdangende functie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter,  paul.meester@nouryon.com.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

​​​​​​​We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Klik hier om te direct te solliciteren!