Medewerker Customer Service - Amersfoort


Ben jij servicegericht, leergierig, accuraat, stressbestendig én heb je passie voor processen? Dan zit je echt op je plek in deze functie, met uitzicht op een internationale carrière bij een van de beste werkgevers van Nederland.

 

Medewerker Customer Service 
Amersfoort – fulltime (32-40 uur)
Jaarsalaris icl. vakantiegeld: EUR 36.000 tot EUR 49.000

 

De business unit Industrial Chemicals van Nobian produceert en verkoopt wereldwijd miljoenen tonnen grondstoffen en halffabricaten voor de chemische industrie. Van bulkzout voor de eigen chloorfabrieken via hulpstoffen voor de industrie tot het bekende wegenzout. Een zeer complex geheel van processen, in de productie, maar net zo goed in verkoop en logistiek. Het gaat letterlijk alle kanten op. Binnen Sales Operations houdt de centrale afdeling Customer Service het overzicht. Voor een perfecte afhandeling van het opnemen, verzamelen, verzenden en factureren van bestellingen uit de hele wereld. Een boeiende werkomgeving voor een commercieel talentvolle en leergierige HBO'er.

 

Je wordt lid van een gevarieerd samengesteld team van 6 collega's die samen een vaste groep klanten in Nederland, Frankrijk, België en Spanje bedienen. 

 • Je verwerkt orders in SAP die deels per telefoon maar steeds vaker per mail of via digitale bestelformulieren binnen komen;
 • Je overziet het gehele 'order to cash'-proces en blijft daarbij hét aanspreekpunt voor onze Internationale klanten; 
 • Je bent op de hoogte van alle variabelen, zoals de diverse producten, hoeveelheden, levertijden etc, zodat je onze klanten op ieder moment op de juiste wijze kunt informeren en adviseren;
 • In deze functie schakel je net zo makkelijk met onze klanten als met de afdelingen Logistiek, Sales en Marketing, Informatie Management, Credit Control en Accounting, externe agenten en transporteurs. 

 

Het is hollen en stilstaan in deze functie, maar vooral hollen. Wij zoeken dan ook mensen die het fijn vinden om geconcentreerd te werken, meters te maken en die het hoofd koel houden om effectief problemen voor klanten op te lossen.

 

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoog zuiver zout, chlooralkali en chloormethanen.

 
Jouw kwaliteiten

 

 • Je hebt HBO niveau met commercieel-administratief talent en de ambitie om door te groeien;
 • Je bent nieuwsgierig, gestructureerd, zelfstandig maar collegiaal, bloeit op in een hectische omgeving;
 • Je bent thuis in MS Office en SAP en pakt nieuwe automatiseringssystemen en -technieken makkelijk op;
 • Naast een goede beheersing Nederlands en Engels spreek je bij voorkeur ook Frans en of Duits;
 • Je bent zeer klantgericht, gaat voor kwaliteit en stimuleert anderen dit ook te doen.

 

Ons aanbod
Een belangrijke reden om te solliciteren is de baan zelf. Het is leuk en veelzijdig werk met momenten van concentratie, puzzels, problemen, oplossingen en veel contacten, binnen Nobian en met klanten over de hele wereld. Echt werk waarin je heel veel kunt leren en groeien in je rol. Vervolgens is er ook een mooi toekomstperspectief. Je bent een spin in het web van logistiek, sales, marketing, productiemanagement, accounting. Je weet wat er speelt en kunt je carrière bij Customer Service na verloop van tijd voortzetten bij een andere afdeling binnen Nobian. Wij stimuleren de interne ontwikkeling en doorstroom ook actief, en mensen uit de Customer Service-kweekvijver zijn populaire sollicitanten op andere afdelingen.

 

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen 36.000 – 49.000 EUR;
 • 35 Vakantiedagen;
 • Vaste eindejaarsuitkering;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Medewerker Customer Service? 
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern; jeroen.sevenstern1@nouryon.com 

 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

 

Apply Here

 

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.