Operator Zout - Delfzijl

Delfzijl, Netherlands

Apply until: Open until further notice

 

Dames of heren gezocht om ons team van proces operators te versterken bij het MEB, Salt, Energy en Delamine op het Chemiepark. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen en je verdient een goed salaris. Bij onze Zoutfabriek in Delfzijl hebben wij de ruimte om operators toe te voegen aan het team. Je kunt jouw rooster flexibel inroosteren. Dat houdt in dat jij de mogelijkheid krijgt om je werk zo goed mogelijk af te stemmen met privé of zelfs deeltijd te werken. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is gelijk! 
 

Operator Zout

Fulltime, Delfzijl
E2000 - E3500 per maand, excl. toeslagen 

 

Je verantwoordelijkheden

Samen met je ploeg ben je verantwoordelijk voor het binnen specificaties op basis van paneel- en installatie-informatie bijsturen van de processen van de plant, conform bedrijfsvoorschriften, procedures, (QHSE) richtlijnen en instructies met een minimum aan derving en afgekeurd product en een optimaal productierendement. In deze functie rapporteer je aan de productie lead en functioneel aan de shift coördinator, daarnaast bestaat elke ploeg uit verschillende rollen.
Hierbij rouleer je in alle rollen, waardoor je taken afwisselend zijn. Dit varieert van verladen van het zout tot aan buitenwacht en het in de gaten houden van het proces middels het paneel.


Je taken

 • Lopen van rondes door de fabriek ter controle van de installatie en het bedienen van de installatie
 • Voorbereiden van en veiligstellen van delen van de fabriek t.b.v. onderhoud en deze daarna weer bijnemen
 • Toezicht houden op veiligheid in fabriek en doen van Last-minute-risk-assessments
 • Controleren en bijstellen van alle processen via het paneel in de controlekamer.
 • Controleren en interpreteren van o.a. analyseresultaten en temperaturen, drukken, niveaus, etc. op panelen, beeldschermen en printers, opdat bepaalde waarden niet overschreden worden
 • Bijstellen van toevoer van grond- en hulpstoffen en energie, daarbij rekening houden met effecten op het proces elders, storingskans en milieu
 • Reageren op vermoedens van lekkage, op veranderende weersomstandigheden, etc. door bijsturing van het proces, teneinde een optimaal productierendement te behalen (voorkomen derving / efficiency)
 • Beladen van schepen middels een laadschop/shovel dan wel de scheepsbelader


Dit biedt Nobian jou!

We bieden je een informele gedreven werkomgeving met een goede sfeer binnen de ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Goed salarispakket  met een basissalaris tussen de E31.000 en E46.000 per jaar inclusief vakantiegeld, op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
 • Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris 
 • 23 vakantiedagen
 • Vaste eindejaarsuitkering 
 • Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen
   

Wat vragen wij?

Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!

 • MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT met bereidheid tot aanvullende opleiding
 • Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar méér kwaliteit.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must 


We bieden ook leerlingplekken voor kandidaten die willen doorleren en de ambitie hebben om allround procesoperator worden. Ben jij in het bezit van een Havo-5 of VMBO-TL diploma (met wis- en natuurkunde) en ben je leergiering en een pro- actieve teamplayer? dan nodigen we je uit om op een leerlingplek te reageren. Ook HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.
 

Nobian Delfzijl

Nobian (onderdeel van Nouryon) staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 4 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 300 professionals, inclusief de joint venture Delamine, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl Zout, energie en utilities bij Delesto, chloor Bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemiepark.nl.
Nobian is een fully owned company van Nouryon, waarbij in de komende maanden een verzelfstandiging van Nobian gaat plaats vinden. Het hoofkantoor is gevestigd in Amersfoort met fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken en in totaal zo’n 1.700 werknemers. 
 

Meer informatie en sollicitatieproces


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, telefoonnummer 06 83708141. 
 
Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen wij niet op prijs.

Klik hier om direct te solliciteren