Proces Operator Energy - Delfzijl

Delfzijl, Netherlands

Apply until: Open until further notice

Nieuwe talenten gezochten om ons team van proces operators te versterken bij Energy op het Chemiepark, Delfzijl. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegendienst en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! 

Met een opleiding AOT /REWIC kun je belangrijk werk doen bij ons en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Met een juist afgeronde AOT opleiding bieden we een mooi leertraject. Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!
Ter versterking van het huidige team zijn wij op zoek naar meerdere, leergierige operators die bij ons aan de slag kunnen als Operator Energy. Wil je werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite, solliciteer dan op de functie van 

 
Proces Operator Energy

Fulltime, Delfzijl
E2400 - E3500 per maand, excl. toeslagen 


Je verantwoordelijkheden

Gezien de complexiteit van alle processen en automatisering zal jij als Operator in het begin vooral deze dienen te leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt in overleg met de controlekamer de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je optimaliseert de processtromen en doet storingsanalyse om bottlenecks structureel op te lossen.
Als team zorg je voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.
Goed overleg wordt hoe dan ook steeds belangrijker, omdat we tegenwoordig ook stoom van Eneco (biomassacentrale), Bio MCN en EEW (afvalverbranding) ontvangen. Er komt dus energie van externe partijen binnen, die wij weer volgens de specificaties doorleveren aan onze klanten. Dat maakt het werk van Operator Energy complexer dan een baan bij een gewone energiecentrale, maar ook een stuk uitdagender.


 
Dit biedt Nobian jou!

 Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen met collega’s die een goede mix aan ervaring en senioriteit hebben die elkaar perfect aanvullen, je rapporteert aan de wachtchef. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Goed salarispakket  met een basissalaris tussen de E31.000 en E46.000 per jaar inclusief vakantiegeld, op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
 • Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris 
 • 23 vakantiedagen
 • Vaste eindejaarsuitkering 
 • Goede pensioenregeling 
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen
 • We bieden je de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling door opleidingen en vakgerichte trainingen 

 
Wat vragen wij?

Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!

 • MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT met bereidheid tot aanvullende opleiding REWIC. 
 • Je bent een echte teamspeler, je hebt er geen moeite mee om te communiceren met onze in- externe klanten en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar verbetering.
 • Technisch veelzijdig, breed geïnteresseerd, kritisch op kwaliteit en veiligheid;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must 
 • Rijbewijs

Delesto Delfzijl

De warmtekrachtcentrale Delesto en het Nobian Utiliteiten Bedrijf produceren en leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op en rond het Chemie Park Delfzijl. Stoom is belangrijk voor de productieprocessen van diverse klanten en fabrieken, bijvoorbeeld voor het verhitten, verdampen en drogen van producten. 
De grote warmtekrachtcentrale speelt een belangrijke rol in de energietransitie.  

 
Meer informatie en sollicitatieproces


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, telefoonnummer 06 83708141.


Een aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Klik hier om direct te solliciteren