Proces Operator MEB - Delfzijl

We zijn op zoek naar nieuwe talenten om ons team van Proces Operators te versterken bij zowel het MEB, Salt en Energy op het Chemiepark. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt de kans om te werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite. 
Met een opleiding Procestechniek, VAPRO B of Operator C en relevante ervaring kun je belangrijk werk doen bij onze chloorfabriek en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!
 
Proces Operator MEB
Fulltime, Delfzijl
E2400 - E3500 per maand, excl. toeslagen 

Je verantwoordelijkheden als Operator bij het MEB
In deze functie zorg je voor goede en veilige processen voor de productie van gevaarlijke, giftige en bijtende stoffen binnen de chloorfabriek. Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit en veiligheid van de fabriek te blijven waarborgen. Het werk is afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden.
•    Je bedient het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties.
•    Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen vanachter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!). 
•    Ook ondersteun je de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en begeleid je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.
 
Dit biedt Nobian jou!
 Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
•    Goed salarispakket  met een basissalaris tussen de E31.000 en E46.000 per jaar inclusief vakantiegeld, op basis van jouw werkervaring en opleiding en waar mogelijk direct een onbepaalde tijd contract.
•    Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris 
•    23 vakantiedagen
•    Vaste eindejaarsuitkering 
•    Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
•    Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen
•    Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen
 

Wat vragen wij?
Om als Operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!

•    MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT met bereidheid tot aanvullende opleiding op het gebied van chemie. 
•    Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
•    Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar méér kwaliteit.
•    Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must 
•    Je hebt bij voorkeur al ervaring met SAP.

Ook minder ervaren operators en AOT’ers  en HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.
Bovendien bieden we ook leerlingplekken voor kandidaten die willen doorleren en de ambitie hebben om allround procesoperator worden. Ben jij in het bezit van een Havo-5 of VMBO-TL diploma (met wis- en natuurkunde) en ben je leergiering en een pro- actieve teamplayer? dan nodigen we je uit om op een leerlingplek te reageren.     
 
Nobian Delfzijl
Nobian (onderdeel van Nouryon) staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 4 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 300 professionals, inclusief de joint venture Delamine, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl Zout, energie en utilities bij Delesto, chloor Bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemiepark.nl.
Nobian is een fully owned company van Nouryon, waarbij in de komende maanden een verzelfstandiging van Nobian gaat plaats vinden. Het hoofkantoor is gevestigd in Amersfoort met fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken en in totaal zo’n 1.700 werknemers. 
 
Meer informatie en sollicitatie
Ook HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Proces Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.
 
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, telefoonnummer 06 83708141. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website hier vind je ook onze andere Proces Operator vacatures.

Solliciteer hier!

 
Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.