Procesoperator - Hengelo

Hengelo, Netherlands

Apply until: Open until further notice

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij je verantwoordelijk werk uitvoert in de productie van “het witte goud”? Ben jij daarnaast ondernemend, kritisch en risicobewust als operator? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou beschikbaar met doorgroeimogelijkheden in onze zoutfabriek en warmtekrachtcentrale.

Procesoperator 

Hengelo, 5-ploegen. 
Salaris variërend van €2200 tot €3600 bruto per maand vermeerderd met ploegentoeslag van 28,5%.

Jouw uitdaging als Procesoperator

Na een inwerk/opleiding periode ga je in 5-ploegendienst zelfstandig onze installaties bedienen. Je controleert en regelt het productieproces volgens de voorschriften en indien nodig word je hierin ondersteund door collega’s. Storingen probeer je te voorkomen en/of op te lossen via het bedieningspaneel. Als dat niet lukt, maak je in overleg met de Shift Manager de installatie gereed zodat de technische dienst er goed en veilig aan kan werken. Aansluitend start je de installatie ook weer op.

Samenwerken is in deze rol erg belangrijk. Je registreert de procesgegevens en rapporteert (mondeling en schriftelijk) over je bevindingen, en je overlegt over bijzonderheden en aanpassingen met collega's en leiding. Je rapporteert aan de Site Shift Manager en onderhoudt contacten met directe collega's, de Technische Dienst, het Laboratorium en Operators van andere plants op de site in Hengelo. Tot slot kun je ook deelnemen aan projecten. Als ervaringsdeskundige krijg je een belangrijk rol bij het verbeteren van processen, werkwijzen en voorschriften. 

Dit kan je van ons verwachten

Met de juiste, kritische en risicobewuste instelling kun je bij Nouryon in Hengelo heel ver komen. Je start als Operator. Zodra je de gehele installatie van of de Salt als de Energieplant, zelfstandig kunt bedienen, word je benoemd tot Site Operator. Vervolgens kun je je nog verder ontwikkelen tot Allround Operator waarbij je uiteindelijk beide installaties zelfstandig bediend. Terwijl je doorgroeit, groeit natuurlijk ook je salaris, vermeerderd met ploegentoeslag.

  • Vast contract met een proeftijd van 2 maanden
  • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 28.900 en 46.500 euro (dit is exclusief de ploegentoeslag)
  • Vakantiedagen: 23
  • Ploegentoeslag van 28,5%
  • Een vaste eindejaarsuitkering als extra maandsalaris
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.

Wat heb jij in huis?

Als procesoperator ben jij zeer risico- en milieubewust en fanatiek op het gebied van QHSE. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je procesmatig denken en handelen. Ook ben je een teamspeler met de potentie om door te groeien naar een aansturende functie. Verder neem je het volgende mee:

  • Afgeronde opleiding VAPRO-C voor Procesoperator / MBO Procestechniek of afgeronde AOT-opleiding;
  • In bezit van BHV-certificaat of bereid dit te halen;
  • Ervaring in warmtekrachtcentrales of chemie is een plus.

Nobian Hengelo 
Onze chemische producten zijn onmisbaar in industriële processen, als basis voor ontelbare producten die ons dagelijks leven verrijken. Zo produceert ons zoutbedrijf in Nederland en Denemarken hoogwaardig elektrolysezout voor de chemische industrie, strooizout voor de verkeersveiligheid en verschillende gedroogde en gezeefde zoutspecialiteiten. Ons succes is gebaseerd op hoge capaciteit en kwaliteit, betrouwbare service, lage kosten en continue innovatie. Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van onze zoutfabrieken, met ook een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit. In dit continubedrijf verwerken wij ruwe pekel tot zout voor uiteenlopende toepassingen, waaronder consumptie door mens en dier.
 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Procesoperator?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, sabrien.abuelhassan@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button, via de e-mail zullen deze niet in behandeling worden genomen.

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Klik hier om direct te solliciteren