Recruitment Stagiair(e) - Amersfoort

Wil jij ervaring opdoen met werven en selecteren om de perfecte match voor onze vacatures te realiseren? Heb jij interesse in het recruitmentvak en lijkt het jou leuk om daar je stage aan te wijden? Dan hebben wij bij Nobian de stage waar jij naar op zoek bent.

Recruitment Stagiair(e)

32 uur per week, Amersfoort 
Stage vergoeding: 300 (MBO) – 550 (HBO) euro per maand

Jouw uitdaging als Recruitment Stagiaire
In deze stage krijg je de mogelijkheid om alle facetten uit het ‘talent acquisition vak’  te leren kennen. Je loopt mee met een van onze senior recruiters en volgt het totale proces van het opstellen van een vacaturetekst tot het aannemen van nieuwe medewerkers. Uiteindelijk zul je je eigen vacatures oppakken en word je verantwoordelijk het  gehele wervingproces van a tot z. De functieprofielen zullen uiteenlopend zijn: van functies in de fabrieken, engineering, r&d tot aan kantoorpersoneel. Tot slot zul deelnemen aan verschillende projecten zoals doelgroepenbenadering of arbeidsmarktcommunicatie. De verschillende taken die tot het recruitmentproces behoren, zijn:

 • Vacature intake voeren met de hiring manager
 • Sourcen via LinkedIn of Boolean Searches via Google
 • CV’s screenen
 • Prescreen interviews houden via Teams
 • Stakeholder management met de hiring manager
 • Aanbiedingen voor de kandidaat verzorgen
 • Kandidaat aannemen in samenwerking met HR Operations.

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.600 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken. De HR afdeling van Nobian is in transitie. Er wordt een nieuw team gevormd voor de Nobian organisatie, dat geeft je alle ruimte om mee te bouwen aan dit nieuwe team van HR professionals dat zich zal richten op de HR Dienstverlening en processen in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Heb jij het in huis?
Als Recruiter in wording ben jij zelfstandig, kan je overzichtelijk werken en is geen uitdaging jou te gek. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je bent resultaatgericht. Tevens herken je je in het volgende profiel:

 • Je volgt een MBO+ of HBO opleiding in Human Resource Management, HRM, Bedrijfskundige MER of een andere relevante opleiding;
 • Je zoekt een meeloopstage, waarbij er ruimte is voor jouw stage-opdracht;
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent 32 uur beschikbaar en vindt het geen probleem om zo nu en dan op andere locaties te werken.

Dit kun jij van ons verwachten
Een stage waarin je voldoende vrijheid krijgt om vacatures zelf op te pakken, op verschillende locaties te werken en aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling. Je wordt begeleid door ervaren HR specialisten. Uiteraard bieden we je een laptop en een telefoon zodat je je stage als Recruiter goed kan uitvoeren. Tevens ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van niveau en leerjaar tussen de 300 en 550 euro per maand. Hierbij ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Recruitment Stagiaire?
Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, sabrien.abuelhassan@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button of stuur jouw CV met motivatiebrief naar sabrien.abuelhassan@nouryon.com.
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Apply now!