Site Lead Operator Salt & Energy - Hengelo

Hengelo, Netherlands

Apply until: 30 Jun 2021

Heb jij meerdere jaren werkervaring als allround operator in de chemische industrie of energiewereld? Ben jij toe aan de volgende stap en wil je graag alvast leidinggevende ervaring op doen? Dan is de functie Site Lead Operator Industrial wat voor jou! 

Site Lead Operator 

Hengelo, 5-ploegendienst
Bruto maandsalaris EUR 3000-4400 (hier komt nog een ploegentoeslag bovenop)

Jouw uitdaging als Site Lead Operator Industrial Salt

Als Site Lead Operator ligt jouw uitdaging bij het maken van keuzes in het operationele productieproces. Bij eventuele storingen neem jij het voortouw binnen het team. Verder vervang jij de Site Shift Manager bij diens afwezigheid voor wat betreft alle operationele aspecten. Je treedt dan ook op als mentor voor nieuwe operators en beoordeelt de resultaten van jouw ploeg. Verder hou je je bezig met de volgende punten:

 • Je overlegt, registreert en rapporteert bevindingen en bent makkelijk benaderbaar voor je collega’s in de ploeg, maar ook voor bijvoorbeeld collega’s uit de Technische Dienst of het Laboratorium;
 • Je werkt mee in projecten voor het verbeteren van processen, werkwijzen en voorschriften;
 • Je levert een bijdrage aan de commissioning en het in bedrijf laten nemen van installaties of installatiedelen.
 • Je neemt het voortouw als het gaat om een veilige werkomgeving.

Nobian Hengelo

In de Plant Industrial Salt van Nobian Hengelo produceren wij hoogwaardig elektrolysezout voor de chemische industrie, strooizout voor de verkeersveiligheid en is het een grondstof voor verschillende gedroogde en gezeefde zoutspecialiteiten. Ons succes is gebaseerd op capaciteit, kwaliteit, betrouwbaarheid, kostenbeheersing, service en innovatie. Onderdeel van de Plant Industrial Salt is het Energiebedrijf waar wij stoom en elektriciteit produceren voor onze processen met behulp van warmte-krachtkoppeling. 

Dit kun jij van ons verwachten

Je komt terecht in een ploeg van 10 operators waar iedereen elkaar helpt waar nodig en open communiceert. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als lead operator en op langere termijn door te groeien naar Site Shift Manager. Daarnaast bieden wij jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

 • Vast contract met een proeftijd van twee maanden
 • Bruto jaarsalaris EUR 39.000-56.000 (exclusief 28,5% ploegentoeslag);
 • 23 vakantiedagen;
 • Vaste eindejaarsuitkering;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Korting op je ziektekostenverzekering.

Heb jij het in huis?

Je beschikt over managementcapaciteiten, operationele(technische) kennis en peopleskills. Je draagt zorg voor veiligheid, gezondheid welzijn en milieu in de diverse werkomstandigheden voor jouzelf, de collega’s en omwonenden. Tot slot beschik je over het volgende:

 • Je beschikt over een Vapro C/operator C-opleiding; Proces/werktuigbouw, scheepswerktuigkunde B1, Rewic of AOT is ook bespreekbaar.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als allround operator in de chemische industrie;
 • Je kunt goed overweg met MS-Office;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wil je bij Nobian aan de slag als Site Lead Operator?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, sabrien.abuelhassan@nouryon.com

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Klik hier om direct te solliciteren