Well Engineer-Hengelo

Jij bent goed in staat je in te leven in je klanten, maar je hebt ook overtuigingskracht en weet hoe je effectief kan beinvloeden. Je hebt ervaring als Drilling Engineer of Well Engineer op gedaan en haalt je energie uit lastige technische uitdagingen. Klinkt dit jou bekend in de oren? Lees dan voor meer info verder!

 

Well Engineer
Fulltime, Hengelo
Bruto salaris: 61.000 - 96.000 per jaar

 

Jouw uitdaging als Well Engineer
Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen, selecteren van contractors en begeleiden van nieuwbouwboringen, putinterventies en abandonments in Nederland & Denemarken. Je zorgt voor de implementatie van de juiste wettelijke en operationele normen, inclusief rapportage. Je bereidt programma’s voor, onderzoekt de huidige situatie en bepaalt de manier van handelen. 

 

 • Je draagt zorg voor de technische afstemming met service-providers en contractors;
 • Je stuurt programma’s bij/redesign aan de hand van field-data;
 • Je levert technische input op samenstelling voor drilling fluids, casing design, BHA, cementatie, etc;
 • Je bent onderdeel van multidisciplinaire teams voor bijzondere projecten (Field development, WIMS, alternatieve abandonment-methodes, etc);
 • Je geeft technisch advies voor de aanschaf van materialen en diensten en aan aan asset owners (opties + risico-inschattingen);
 • Je onderhoudt professioneel contact met toezichthouder (SODM) op gebied van technische ontwerpen;
 • Je bent als expert betrokken bij het opstellen van risicoanalyses en het verder verbeteren van werkprocessen.
   
  Nobian
  Op de Nobian locaties in Hengelo, Delfzijl en Mariager (DK) staan de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Hier wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout geproduceerd ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout. De Boorterreinen zijn verantwoordelijk voor het winnen en leveren van voldoende pekel aan de zoutproductiefaciliteiten. De pekel wordt gewonnen uit ondergrondse cavernes die verbonden zijn met de zoutfabrieken door middel van en uitgebreid leidingennet. In Hengelo bevindt zich de afdeling Mining, Development & Compliance (MDC) die werkzaam is voor de Boorterreinen in Hengelo, Delfzijl en Mariager.

 

Dit kun jij van ons verwachten
Je wordt onderdeel van het Well Lifecycle Engineering team waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de lifecycle van de putten. De technische aspecten bieden hierin genoeg uitdaging. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:

 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
  Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 61.000 – 96.000;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Interessante bonusregeling;
 • Uitstekende pensioenregeling.
   

Heb jij het in huis?
Jij bent proactief en je hebt een stevige persoonlijkheid. Je gaat geen uitdaging uit de weg en hebt een sterke team-spirit. Je bent dan ook resultaatgericht met oog voor het organisatie belang. Verder ben je overtuigend in communicatie op verschillende niveau’s. Tot slot beschik je over de volgende punten:

 • Je beschikt over een afgeronde Bachelor’s Degree richting Engineering, een Master’s Degree is een pre;
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in drilling of well engineering in het brede scala van nieuwbouw tot abondement;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Engelse taal; er is een sterke voorkeur voor Nederlands-sprekende kandidaten.
   

Wil jij bij Nobian aan de slag als Well Engineer?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen wij jou graag uit om te reageren via de apply button. Voor meer informatie over het recruitmentproces of over de procedure kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern, Talent Resourcing Partner, jeroen.sevenstern1@nouryon.com

 

Apply here

 

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.