HR Officer - Amersfoort

Ben je een kei in het verzorgen van een feilloze administratieve afhandeling van wijzigingen in de HR data van medewerkers? Vind je het leuk om samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor HR vragen van medewerkers en managers te zijn ? En wil je een bijdrage leveren aan het continue verbetering van onze dienstverlening ? Dan zijn wij op zoek naar jou:

  • HR Officer
  • 32 - 40 uur per week, Amersfoort
  • Maandsalaris EURO 2.700 - 3.900

Jouw uitdaging als HR Officer

Je bent er samen met je collega’s verantwoordelijk voor dat medewerkers en managers van Nobian snel geinformeerd worden over de vragen of issues die ze hebben. Dit doe via de telefoon of je werkt aan cases in het casemanagementsysteem die binnenkomen via onze HR Portal. Je stimuleert en coacht daarin de collega’s op het gebruik van self service systemen. Je verwerkt administratieve wijzigingen in onze HR systemen en zorgt voor de juiste schriftelijke communicatie hierover. Je draagt bij aan verbeter projecten en werkt daarmee dagelijks aan de verbetering van onze dienstverlening.

Verder:

  • Beschik je over een MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur gevolgd in de richting van HR.
  • Heb je bij voorkeur een aantal jaren werkervaring op het gebied van HR.
  • Ben je een snelle denker en kun je goed omgaan met een hectische werkomgeving.
  • Ben je onlangs afgestudeerd? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Meer info over Nobian

HR Operations Nederland heeft een team van circa 8 mensen en werkt vanuit de locatie in Amersfoort. Het Service Delivery team is verantwoordelijk is voor alle mutaties en het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers over arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self service) systemen. Voor complexere vraagstukken op het vlak van arbeidsvoorwaarden, payroll, ziekteverzuim en systemen is er een nauwe samenwerking met het team van HR specialisten.

Heb jij het in huis?

Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve mindset die begrijpt wat er nodig is voor een soepele dienstverlening aan onze medewerkers. Zowel de Nederlandse als Engelse taal is geen probleem voor je in het zakelijk gebruik en je werkt goed samen in de HR keten. Je bent kritisch op het werk dat we uitvoeren, signaleert verbeterpotentieel en zet dit om in actie. Minimaal MBO-4 opleiding bij voorkeur gevolgd in de richting van HR.

Dit kun jij van ons verwachten

Een uitdagende baan waarin je dagelijks zorgt voor de primaire dienstverlening aan onze klant en focust op verbeteringen in onze processen. Onze afdeling is volop in een transformatie proces waarin de focus ligt het verder digitaliseren en automatiseren van onze HR processen. Een mooi proces waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren!

Wil jij bij Nobian aan de slag als HR Officer?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Ricardo Abbas; ricardo.abbas@nobian.com

Apply here

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.