Leerling Operator - Delfzijl

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische baan, heb jij enige relevante werkervaring in de techniek maar nog geen diploma? Nobian biedt jou de kans om middels een BBL-traject operator te worden . In een traject van dertig maanden combineer jij het leren van een nieuw en uitdagend vak in de techniek met salaris. Dit is het moment om het te doen, want met een groeiend tekort aan technische vakkrachten ligt er binnen de techniek misschien wel een gouden toekomst voor je in het verschiet.

Leerling Proces Operator Fulltime, 5 ploegendienst, Delfzijl

Je verantwoordelijkheden
Samen met je ploeg ben je verantwoordelijk voor het binnen specificaties op basis van paneel- en installatie-informatie bijsturen van de processen van de fabriek, conform bedrijfsvoorschriften, procedures, (kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen) en instructies met een minimum aan derving en afgekeurd product en een optimaal productierendement. In deze functie rapporteer je aan de productie lead en functioneel aan de senior shift coördinator, daarnaast bestaat elke ploeg uit verschillende rollen. Hierbij rouleer je in alle rollen, waardoor je taken afwisselend zijn. Dit varieert van verladen van het zout tot aan buitenwacht en het in de gaten houden van het proces middels het paneel. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het productieproces goed loopt. Je bent op alle onderdelen van het proces inzetbaar. Je bedient uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur, zowel bij de machine als in de controlekamer. In geval van (dreigende) storingen of problemen grijp je direct zelf in. Ook kijk jij samen met collega's naar eventuele verbeterpunten en werk jij aan de optimalisatie van het proces.

Dit biedt Nobian jou!
We bieden je een informele en gedreven werkomgeving met een goede sfeer binnen de ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt zowel de functie mechanisch operator als proces operator vervullen. 

· Goed salarispakket met een basissalaris van EUR 28.200,00 inclusief vakantietoeslag 

· Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris

· 23 vakantiedagen

· Vaste eindejaarsuitkering

· Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage

· Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen

Wat vragen wij?
We bieden leerlingplekken voor kandidaten die willen doorleren en de ambitie hebben om allround procesoperator te worden. Ben jij in het bezit van een Havo-5 of VMBO-TL diploma (met wis- en natuurkunde) en ben je leergiering en een pro- actieve teamplayer? Dan nodigen we je uit om op een leerlingplek te reageren. Ook HBO Chemisch technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.

· Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

· Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar méér kwaliteit.

· Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Nobian Delfzijl
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: het Zout bedrijf, het Membraan Electrolyse Bedrijf (MEB) en Energy & Utlities Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, stoom en stroom, , chloor en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemiepark.nl. 

Wil je eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Marco van den Berg, Recruiter, e-mail marco.vandenberg@nobian.com.

Solliciteer hier

Een pre-employmentscreening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen wij niet op prijs.