Opleiding & Ontwikkeling coördinator - Hengelo

Apply until 14 May 2022!

Heb jij ervaring binnen Learning & Development en ben jij toe aan een tweede stap in jouw carriere? Heb jij conceptueel vermogen en ben jij analytisch, projectmatig sterk en resultaatgericht? En lijkt het jou interessant om het L&D framework op te zetten voor de langere termijn op onze site in Hengelo? Lees dan meer voor meer informatie verder.

Opleiding & Ontwikkeling coördinator  

32 – 40 uur, Hengelo 
Bruto salaris: 4.000 – 5.900 euro per maand

Jouw uitdaging als Opleiding & Ontwikkeling coördinator  
Als Opleiding & Ontwikkeling coördinator start je met het overzicht te creëren op het gebied van L&D op onze site in Hengelo. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het signaleren, coördineren van en adviseren over opleidingsbehoeften. Naast het toetsen van de overeengekomen opleidingen aan de normen richt jij je ook op het standaardiseren en synchroniseren van opleidingsactiviteiten. Hierbij ligt er dus naast jouw operationele taken nog ruimte voor inbreng op tactisch niveau. Vragen als, waar liggen de leerbehoeftes en hoe ga jij daar gevolg aan geven?, zullen hierin leidend zijn.
Tot slot kun je denken aan onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Samenstellen van een opleidingsplan, -planning en –budget per kalenderjaar
 • Verzorgen van introductieprogramma's, instructie en waar nodig begeleiding voor medewerkers van de site. 
 • Signaleren van en adviseren over technische/vakinhoudelijke kwaliteiten, tekortkomingen en ontwikkelpotentieel en hierover rapporteren aan het lijnmanagement.
 • Bewaken van de opleidingsdossiers, waarin o.a. de gevolgde plantopleidingen en ervaring wordt bijgehouden. 
 • Zorg dragen voor een adequate begeleiding van stagiaires en leerlingen door de betreffende mentoren. 
 • Contacten onderhouden met opleidingsinstituten in samenwerking met de afdeling Recruitment en eerste contactpunt voor (potentiële) leerlingen en stagiairs.

Heb jij het in huis?
Je bent proactief en lost problemen op. Je hebt didactische en pedagogische vaardigheden.  Verder beweeg je als een vis in het water in een veranderende organisatie en vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuwe structuur op het gebied van Learning & Development. Tot slot herken je je ook in de volgende punten:

 • Afgeronde Bachelor’s Degree in een relevante studie als HR / MER / Onderwijskunde / Psychologie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als L&D Specialist of Coordinator, bijvoorkeur in een productieomgeving;
 • Kennis van de lokale arbeidsmarkt en opleidingsinstituten is een plus;
 • Ervaring met een LMS-systeem;
 • Je bent overtuigend in communicatie (zowel schriftelijk als mondeling) op verschillende niveaus, in Nederlands.

Dit kun jij van ons verwachten
Nobian Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. De functie is in basis een fulltime functie, maar werken in deeltijd is bespreekbaar. Hybride werken is mogelijk. Daarbij ontvang je:

 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • Bruto jaarsalaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 52.400 en 77.000 euro;
 • 35 vakantiedagen;
 • Interessant bonusplan afhankelijk van onder andere jouw prestaties;
 • Een uitstekende pensioenregeling

Wil jij bij Nobian aan de slag als Opleiding & Ontwikkeling coördinator?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Team Lead Recruitment, sabrien.abuelhassan@nobian.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Apply Now!

Nobian Hengelo
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Daarmee kennen we als locatie een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem (mijnbouw), het uit pekel produceren van zout voor gebruik in de chemische industrie of voor het verder verwerken van dit zout in toepassingen voor bijvoorbeeld consumenten en als waterontharding. Daarnaast produceren we zelf ons energie in onze energiecentrale.