Allround monteur WTB – Tribologie - Hengelo

Jij bent een Allround monteur Werktuigbouw die zijn/haar slag wil slaan in een dynamische industriële werkomgeving en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast ben jij zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer! 

 

Allround monteur WTB – Tribologie

Hengelo, fulltime

Jaarsalaris: EUR 32.000 – 43.750 

 

Jouw uitdaging als Allround monteur WTB - Tribologie 
De Allround monteur WTB – Tribologie maakt deel uit van de afdeling Mechanical Salt Bulk binnen de afdeling Asset Management van site Hengelo.

Als Allround monteur WTB – Tribologie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden binnen de Salt Bulk & Energy fabrieken met een sterke focus op smeeractiviteiten van diverse installaties over de gehele lokatie volgens een vooropgesteld onderhoudsschema en zullen een hoge mate van zelfstandigheid vereisen.

Je rapporteert aan de Lead Technician Tribologie en werkt vooral samen met monteurs uit de mechanische werkplaats. Je hebt een proactieve houding, bent oplossingsgericht en wil je werk met hoge kwaliteit afleveren.

 

Belangrijkste taken:

 • Uitvoeren van vooraf opgestelde preventieve onderhoudswerkzaamheden;
 • Uitvoeren van correctieve onderhoudswerkzaamheden met name op het gebied van smeerbeheer;
 • Je hebt een oplossingsgerichte houding, komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen en/of aanpassingen op bestaande werkwijzen;
 • Tijdig signaleren van technische problemen, analyseren wat mogelijke oorzaken zijn en dit op een correcte manier rapporteren ;
 • Managen van een tijdige oplevering van de onderhoudswerkzaamheden;
 • Bereid om mee te draaien in consignatiediensten;
 • Het naleven van Nobian beleid, processen, werkmethoden en systemen. Strikte naleving van de Nobian Life Saving Rules, veiligheid staat bij ons voorop!

 

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

 

Nobian Hengelo 
Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo is naast een moderne warmtekrachtcentrale een zoutproductiebedrijf gevestigd. We kennen een breed scala van activiteiten, van het zelf produceren van energie, tot zoutwinning uit de bodem en het uit pekel produceren van zout. Het overgrote gedeelte van ons product wordt geleverd aan industrieën die het verder verwerken in hun keten, het overige deel wordt geleverd aan een bedrijf grenzend aan onze fabriek, die het verwerkt tot producten voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. De Maintenance Uitvoering (55 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nobian Industrial Chemicals Hengelo.

 

Functie-eisen en competenties:

Voor alle functies in Hengelo geldt dat je de bestaande situatie altijd wilt verbeteren! 

 

 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van werktuigbouwkunde;
 • Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden;
 • We verwachten een continue verbetermentaliteit;
 • Je bent een sterke teamplayer en kunt omgaan met verschillende perspectieven en belangen, kan gemakkelijk denken in processtappen en de daarbij behorende individuele verantwoordelijkheden van je teamleden;
 • Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving iedere dag veiliger en efficiënter wordt;
 • Effectief in communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie, consequent in handelen en je hebt geen schroom om je manager en je team leden moeilijke besluiten uit te leggen en te helpen invoeren;
 • Opleiding op MBO niveau 2 werktuigbouw met aanvullende cursussen Tribologie, anders bereid deze cursussen te volgen;
 • Beschikken over een heftruck-, reachtruck- en hoogwerker certificaat, VCA (VOL) of de bereidheid dit te halen.

 

Dit kun jij van ons verwachten:
Nobian Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.
Daarbij ontvang je:

 • Een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • 35 vakantie- en verlofdagen; 
 • Interessante bonusregeling (13e maand);
 • Uitstekende pensioenregeling 

 

Wij bieden naast deze arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de middellange termijn.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Allround monteur WTB – Tribologie?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern: jeroen.sevenstern1@nobian.com 

 

Een pre-employment screening, assessment en een VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

Solliciteer hier

 

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.