Benelux & UK Accountmanager - Amersfoort

Account Manager Benelux & UK

Heb jij het talent om waarde te creëren voor klanten? Ligt het onderhouden van relaties in jouw aard? Sta jij te popelen om commerciële kansen te ontwikkelen en tot leven te brengen? Deel jij onze ambitie om onze klanten te ondersteunen met duurzame chemie? Kom dan ons ervaren Chlor-Alkali Sales team versterken als

 

Account Manager Benelux & UK
Fulltime, Amersfoort/Hybrid
(Salaris bruto per maand – EUR 4.500 – EUR 7.000)

 

Het Chloor-Alkali Sales-team is verantwoordelijk voor de verkoop van chloor, natronloog en microprills, zoutzuur, natriumhypochloriet en ijzerchloriden. De Noordwest-Europese markt wordt beheerd door regionale focusteams (Benelux, DACH-landen, Frankrijk en Scandinavië). Binnen het Benelux team hebben wij een vacature voor de functie van Accountmanager.

 

Jouw uitdaging als Accountmanager Benelux & UK

Als Account Manager beheer je de verkoop van Chlor-Alkali producten aan een portfolio van klanten in de Benelux, UK en Ierland. Onze industriële klanten zijn actief in uiteenlopende segmenten, waaronder chemie, voeding, pharma en waterbehandeling. In deze rol identificeer en ontwikkel je zakelijke kansen en ondersteun je klanten in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast houd jij je bezig met:
•    Het opzetten en onderhouden van (langdurige) relaties met belangrijke beslissers en kopers
•    Proactief de behoeften, zakelijke doelstellingen en strategieën van klanten begrijpen of beoordelen en overtuigende waardeproposities opstellen.
•    Optreden als leidende contractonderhandelaar op commercieel vlak.
•    Fungeren als eerste aanspreekpunt voor/naar klanten – klanten ondersteunen bij commerciële en productgerelateerde onderwerpen.
•    Markt informatie verstrekken aan commercieel management over marktontwikkelingen en activiteiten van concurrenten.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler met ervaring in B2B Sales en duidelijk commercieel inzicht. Ownership en professionele excellentie gaan natuurlijk hand in hand met betrokken en respectvolle omgang met klanten en collega's. Je bent een gedreven en initiatiefnemende professional die problemen opvolgt.

 

Dit bieden wij
Als je bij ons komt werken, maak je deel uit van onze boeiende en ambitieuze internationale omgeving met hoogopgeleide en gemotiveerde collega's. Een bedrijf dat chemische producten ontwikkelt, produceert en verkoopt die essentieel zijn voor het dagelijks leven en met een trackrecord en programma van wereldklasse op het gebied van duurzaamheid (Ecovadis platina-rating in 2022). Ons arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit:
•    Een vast contract
•    Hybride werken is een optie
•    Jaarsalaris op basis van werkervaring (incl. vakantiegeld): EUR 59.000 – EUR 91.000 voor belastingen
•    Een aantrekkelijke bonusregeling op basis van uw persoonlijke en zakelijke prestaties
•    35 vakantiedagen
•    Een uitstekende pensioenregeling
•    Laptop en telefoon
•    Trainingsmogelijkheden

 

Heb jij het in huis?
•    Bachelor’s degree (of equivalent)
•    3-5 jaar werkervaring in een commerciële B2B industriële Marketing & Sales omgeving
•    Ervaring met (commodity) chemische industrie
•    Financiële kennis
•    Volledige beheersing van de Nederlandse taal, professionele beheersing van de Engelse taal

 


Wil jij bij Nobian aan de slag als Accountmanager Benelux & UK?
Sta je te popelen om je carrière op te bouwen bij Nobian als Account Manager?  via onze website. Gebruik dan de link 'Apply Now' op deze pagina. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jeroen De Maeyer, Talent Acquisition Partner, jeroen.demaeyer@nobian.com. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.


We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.


Klik hier om direct te solliciteren!

 

Nobian 
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali en chloormethanen. 

Vanaf onze eerste zoutproductie in 1918 blijven we elke dag innoveren om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen zullen blijven verrijken. Nobian heeft circa 1.600 medewerkers in Nederland (Rotterdam, Hengelo, Delfzijl, Arnhem, Amsterdam en Deventer), Duitsland (Ibbenbüren, Bitterfeld en Frankfurt), Denemarken (Mariager) en Zweden (Göteborg).