The Netherlands - Hengelo
Integrated Supply Chain
Fulltime
To all vacancies

Contract Manager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Contract Manager om ons team te versterken. Heb jij ervaring met contract management? Haal jij energie uit het contact met verschillende relaties? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Contract Manager
Fulltime, Hengelo
Bruto jaarsalaris incl 8% vakantiegeld: tussen 58.000 – 85.000 EUR (afhankelijk van ervaring)

Jouw uitdaging als Contract Manager

Als Contract Manager ben je verantwoordelijk voor het contract en relatie beheer. Je bent de initiator van juiste implementatie en werking van het Contractor Performance Management (CPM) proces, inclusief Contractor Safety Management (CSM) en gerelateerde tools. Hierbij zorg je voor tijdige contractbeoordelingen en -aanpassingen en neem je deel aan de evaluatie en selectie van offertes.

Daarnaast zorg je voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met contractors, leveranciers en partners.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Je neemt proactief deel aan aanbestedigingen voor (nieuwe) contracten door te zorgen voor de juiste scope van uitvoering.
 • In overleg met inkoop en contractgebruikers bepalen of contracten verlengd of opnieuw aanbesteed moeten worden.
 • Maakt deel uit van het tenderteam voor nieuwe contracten.
 • Opstellen van prestatierapporten voor aannemers op basis van een jaarlijks      auditprogramma voor de belangrijkste contracten.
 • CPM-gegevens gebruiken om de vereisten voor prestatieverandering met aannemers te bespreken, of het nu gaat om kwaliteit, efficiëntie of QHSE.
 • Adequaat leiderschap op het gebied van veiligheid door actieve toepassing van het Stop-principe, bijdrage aan QHSE-doelstellingen waar van toepassing en het aangaan van een constructieve (veiligheids)dialoog met collega's en medewerkers op de werkvloer en strikte naleving en naleving van Life Saving-regels

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoog zuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Daarmee kennen we als locatie een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem (mijnbouw), het uit pekel produceren van zout voor gebruik in de chemische industrie of voor het verder verwerken van dit zout in toepassingen voor bijvoorbeeld consumenten en als waterontharding. Daarnaast produceren we zelf energie in onze energiecentrale. 

Heb jij het in huis?

Als Contract Manager heb je ervaring met inkoop of contract management. Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Daarnaast heb je uitstekende communicatievaardigheden en leg je makkelijk nieuwe contacten

Verder:

 • Heb je een afgeronde HBO opleiding
 • Kennis van en ervaring met IT en ERP systemen (zoals MS Office, SAP / Ariba, business intelligence applicaties) 
 • Heb je een technische achtergrond of een sterke affiniteit met techniek
 • Kan je effectief communiceren op verschillende niveaus in de organisatie

Dit kun jij van ons verwachten
Wanneer je onze waarden en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur met 2 maanden proefperiode
 • Vakantietoeslag 8%;
 • 35 Vakantie- en verlofdagen;
 • Interessante bonusregeling
 • Goede pensioenregeling;

Wil jij bij Nobian aan de slag als Contract Manager?


Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button.Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Brecht Vanhemel, Recruiter, op brecht.vanhemel@nobian.com 
 

Solliciteer hier

Een pre-employment screening als een VOG vormt onderdeel van de selectieprocedure
 
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.