Customer Service Representative - Amersfoort, Nederland

Kun jij je hoofd goed koel houden, effectief problemen voor klanten op lossen en geconcentreerd werken? En ben jij servicegericht, leergierig, accuraat, stressbestendig én heb je passie voor processen? Dan zit je echt op je plek in deze functie, met uitzicht op een internationale carrière bij een van de beste werkgevers van Nederland.

Customer Service Representative

32 – 40 uur, Amersfoort 
Bruto salaris: 2750 – 4.000 euro per maand

Jouw uitdaging als Customer Service Representative 
Als Customer Service Representative ben jij verantwoordelijk voor het “order-to-cash” proces van onze internationale klanten. Dit houdt in dat je zorgt voor een goede afwikkeling van het proces, van het opnemen van orders tot en met de facturatie en betaling. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. De uitdaging in deze rol ligt in verschillende aspecten van de rol zoals in de dynamiek. Het kan hollen en stilstaan zijn in deze functie. Tevens zal je in deze rol op zoek gaan naar mogelijke verbeteringen in de processen en vindt daarbij digitalisering een interessant onderwerp.

 • Je verwerkt orders in SAP die deels per telefoon maar meestal per mail of op een andere digitale wijze binnen komen;
 • Je bent op de hoogte van alle variabelen, zoals de diverse producten, hoeveelheden, levertijden etc, zodat je onze klanten op ieder moment op de juiste wijze kunt informeren en adviseren; 
 • In deze functie schakel je net zo makkelijk met onze klanten als met de afdelingen Logistiek, Sales en Marketing, Informatie Management, Credit Control en Accounting, externe agenten en transporteurs. 

Je rapporteert aan de Customer Service Team Lead en samen met jouw collega’s bedien je een vaste groep klanten in Nederland, Frankrijk, België en Spanje. 

Dit breng jij mee
Je bent klantgericht, gaat voor kwaliteit en stimuleert anderen dit ook doen. Je hebt een continuous improvement mindset en vindt processen en digitalisering interessant. Verder ben je nieuwsgierig, gestructureerd, zelfstandig maar collegiaal en je bloeit op in een hectische omgeving. Tot slot beschik je over de volgende punten:

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een commercieel-administratief talent en hebt de ambitie om door te groeien;
 • Je bent thuis in MS Office en pakt nieuwe automatiseringssystemen en -technieken makkelijk op (SAP is een plus).
 • Naast een goede beheersing Nederlands en Engels spreek je bij voorkeur ook Frans en of Duits.

Dit kan je van ons verwachten
Een belangrijke reden om te solliciteren is de baan zelf. Het is leuk en veelzijdig werk met momenten van concentratie, puzzels, problemen, oplossingen en veel contacten, binnen Nobian en met klanten over de hele wereld. Echt werk waarin je heel veel kunt leren en groeien in je rol. Vervolgens is er ook een mooi toekomstperspectief. Je bent een spin in het web van logistiek, sales, marketing, productiemanagement, accounting. Je weet wat er speelt en kunt je carrière bij Customer Service na verloop van tijd voortzetten bij een andere afdeling binnen Nobian. Wij stimuleren de interne ontwikkeling en doorstroom ook actief, en mensen uit de Customer Service-kweekvijver zijn populaire sollicitanten op andere afdelingen.

 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld tussen 36.000 – 52.000 EUR;
 • 35 Vakantiedagen;
 • Vaste eindejaarsuitkering;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering;
 • Hybride werken in overleg


Wil jij bij Nobian aan de slag als Customer Service Representative? 
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Team Lead Recruitment, sabrien.abuelhassan@nobian.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.

Apply Now!

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. We blinken uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen, dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Binnen Sales Operations houdt de centrale afdeling Customer Service het overzicht. Voor een perfecte afhandeling van het opnemen, verzamelen, verzenden en factureren van bestellingen uit de hele wereld.