Digital Development Co├Ârdinator

Heb jij, misschien nu als Solution Architect, ervaring met het coördineren, aansturen, managen en doorvoeren van verbeteringen op het gebied van digitalisering? Heb jij daarnaast ervaring in verandertrajecten, Lean en/of Six Sigma implementaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Digital Development Coördinator / Solution Architect
Fulltime, Delfzijl
Salaris EUR 57000,00 – 88000,00

Jouw uitdaging als Digital Development Coördinator
De functie omvat het aansturen en leiden van projecten voor continue verbetering met een focus op zowel L6S-initiatieven als Industrie 4.0 initiatieven. Het einddoel is het verbeteren van de digitale technologie en het creëren van een continue verbeteringsmentaliteit om de site voor te bereiden op de fabriek van de toekomst en de digitale ontwikkeling stimuleren.

Je voert ondermeer de volgende werkzaamheden uit:

• Aansturen en initiëren van CI-projecten met focus op digitalisering
• Coördineren, aansturen en managen van de verbeteringen op het gebied van digitalisering (I4.0) en voor de gestandaardiseerde werkprocessen
• Coördineren en aansturen van de continue verbetering (gerelateerd aan data!) portfolio voor site Delfzijl
• Ontwikkelen, onderhouden en implementeren van tools/applicaties ter ondersteuning van de dagelijkse operatie. Werken aan “single source of truth”
• Conclusies zijn gebaseerd op gegevens
• Bespreek bevindingen met verantwoordelijke mensen en help leads met het begrijpen van gegevens
• Opzetten van een draagvlak voor de doorgevoerde verbeteringen.
• Contacten onderhouden met Central I4.0 team opbouwen en onderhouden van een netwerk binnen Nobian en I4.0 communities om de uitrol te ondersteunen van nieuwe (digitale) verbeteringen die naar de site komen.
• Coach voor alle medewerkers op de resulterende data om onze medewerkers te ontwikkelen om de processen op een betere wijze bij te kunnen sturen met als resultaat : Een veilige, efficiënte en effectieve manier van produceren.

Wat vraagt de functie nog meer van jou?
• Begeleiden van de organisatie bij het proces van vervanging van het PI-systeem door de EPI MES en ervaringen delen met onze stakeholders (op locatie en centraal niveau).
• De key-user zijn van EPI MES en ondersteuning bieden voor het systeem om up-to-date te zijn met de activa-integriteit en groei-investeringsveranderingen op de site.
• Functioneel eigenaar van applicaties in Delfzijl welke gebouwd zijn op het Microsoft Power Platform (bijv. PowerApps, PowerBI, PowerAutomate, etc.)
• Verantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe tools
· Ondersteuning bij het zetten van de standaard voor applicaties en systemen op locatie
• Aandrijving en ondersteuning bij het stellen van de norm in het gebruik van applicaties en systemen.


Dit kan jij van ons verwachten

Nobian in Delfzijl biedt jou een actieve rol met een grote uitdaging in een dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in een informele, no nonsens organisatie met een verbeter gedreven cultuur. Ons arbeidsvoorwaarden pakket omvat:

Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) afhankelijk van jouw werkervaring tussen  EUR 57.000,00 en EUR 88.000,00
Vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van twee maanden;
Een interessant bonusregeling
35 vrije dagen
Lage bijdrage in een uitstekende pensioenregeling


Heb jij het in huis?

Je bent proactief en een actieve probleemoplosser en geeft en ontvangt feedback op een respectvolle manier en je maakt er actief gebruik van. Je zoekt samenwerking met anderen, zowel binnen als buiten je afdeling en je bent accuraat, onderscheidt je eigen mening van feiten en zoekt altijd naar verbetering.
Je respecteert de processen en regels en draagt dit actief uit aan anderen en verbindt actief alle organisatieonderdelen, wint hun vertrouwen en zet dit om in eeneffectieve samenwerking. Je ondersteunt actief de bedrijfsstrategie en beleidskeuzes en weet de kwaliteiten binnen je afdeling optimaal en effectief in te zetten.

• Je hebt de opleiding HBO Business data specialist afgerond
• Je hebt minimaal 5  jaar relevante werkervaring 
• Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
• Goede kennis van bedrijfsprocessen, b.v. productie, onderhoud, (proces) techniek, logistiek.
• Je hebt duidelijk aantoonbare ervaring met L6S- en verandermanagementprojecten.
• Ervaring in verandertrajecten; Lean en/of Six Sigma implementaties is een duidelijke pre.
• Je bezit een heldere IT-discipline en bent open-minded ten opzichte van oplossingen uit andere disciplines
• Je hebt ervaring in het opleiden van collega's.

Over Nobian
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: Zout, MEB en Energie & Utilities. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities, chloor en van chloor afgeleide producten. 

Wil jij aan de slag als Digital Solution Architect / Development Coördinator?

Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marco van den berg marco.vandenberg@nobian.com

Solliciteer hier

Een pre-employment screening als een VOG vormt onderdeel van de selectieprocedure

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom geen contact met ons op te nemen.