First Line Maintenance Engineer - Delfzijl, NL

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als engineer? Solliciteer dan snel!

 • First Line Maintenance Engineer
 • Fulltime, Delfzijl
 • Bruto jaarsalaris inc. vakantiegeld: EUR 52.000 - EUR 77.000

Jouw uitdaging als First Line Maintenance Engineer

Als first line maintenance engineer bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht. Je gaat je buigen over onze soms ingewikkelde processen en evalueert deze. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de hoogstaande techniek in onze plants. Je bent de first line of defence bij problemen en gaat je daarom ook bezighouden met een plan van aanpak om problemen met de equipment en complexe apparaten te ondervangen.

Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega’s van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is. In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant. Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!
Verder:

 • Heb je een groot technisch inzicht.
 • Kun je goed samenwerken.
 • Lever je een belangrijke bijdrage aan betrouwbare (chemische) productie installaties.
 • Draag je bij aan het waarborgen van de technische integriteit.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en hebt enkele jaren (2 tot 5 jaar) praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je een hbo-diploma op zak en weet je wat nodig is om succesvol te zijn in deze baan. Verder is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en dat je op een hoog (technisch) niveau problemen kunt analyseren en kunt oplossen. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega’s. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team. 
Verder:

 • Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe (creatieve) ideeën.
 • Is het belangrijk dat je behendig bent met SAP.
 • Ben je handig met Excel.
 • Kun je goed omgaan met stress en tijdsdruk. 
 • Beschik je over een zelfstartend vermogen. Je pakt het werk snel op.
 • Vind je het interessant om voor een groot chemisch bedrijf te komen werken.

Over de afdeling

In jouw nieuwe baan als first line maintenance engineer maak je deel uit van het do-maintenance team en rapporteer je aan de operation manager. De afdeling kenmerkt zich als collegiaal, niet hiërarchisch en iedereen voelt zich verantwoordelijk met een flinke dosis eigenaarschap.

Zoek jij een team waar je je kwaliteiten goed kunt inzetten, waar je kunt leren en waar je al je technische passie kwijt kunt? Lijkt het je interessant om te werken als maintenance engineer bij Nobian? Solliciteer vandaag nog! Heb je vragen over het sollicitatieproces? Deze kun je stellen aan Jeroen De Maeyer, jeroen.demaeyer@nobian.com.

Apply here

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.