Functional Expert A&I (6864) - Hengelo

Functional Expert A&I

Heb jij ervaring met het leveren van adequate specialistische expertise/oplossingen/specificaties voor Instrumentatie & Automatisering. In onze uitdagende functie lever je input voor investeringsprojecten, lange-termijn onderhoudsplannen, commissioning & startup en troubleshooting.

 

Functional Expert A&I
Fulltime, Hengelo
(Fulltime Bruto Salaris tussen €51.000 - €72.000)

 

Jouw uitdaging als Functional Expert A&I
•    Onderkennen van verbetermogelijkheden door ontwikkeling en aanpassing van standaards, normen, werkwijzen, contracten of door de investering in nieuwe equipment of inhuren van externe expertise.
•    Op basis van productontwikkeling bij leveranciers adviseren over aanpassing c.q. nieuwe opties m.b.t. ontwerp- en onderhoudsmogelijkheden.
•    Via werkoverleg en afstemming adviseren over het doorvoeren van verbeteringen.
•    Levert voor kleine technische modificaties de scope, begroting, Basic Engineering package, tekeningen, technische berekeningen. Deelnemen aan commissioning & startup van projecten namens de locatie.
•    Opstellen en onderhouden van preventieve onderhoudsplannen ten behoeve van de Instrumentatie & Automatiseringsequipment. Zorgdragen dat onderhoudscontracten worden afgesloten en onderhouden. 
•    Coaching van eigen technische dienst bij onderhoud en troubleshooting. Deelnemen aan (reguliere) HAZOP’s en bewaken van compliance.
•    Op grond van productontwikkeling bij de leveranciers geven van adviezen aan de klant. Verrichten van vooronderzoek en adviseren van (potentiële) opdrachtgevers over o.a. technische opties.
•    Maakt werkplanningen, verzamelt en bewerkt opdrachtgegevens (kwaliteit en kwantiteit). Maakt nacalculaties op basis van de werkelijk bestede uren en informeert betrokken management.

 


Heb jij het in huis?
•    HBO opleiding met ruime ervaring in Instrumentatie en Automatisering.
•    Communicatieve vaardigheden om o.a. netwerken en contacten te kunnen opbouwen en in stand houden.
•    Presentatietechnieken om aanpak en bevindingen te kunnen overdragen naar collega's en klanten
•    Alertheid/initiatief/oplossingsgerichtheid in alle fasen van onderhoud en investeringsprojecten
•    Uitdrukkingsvaardigheden voor het maken van rapportages, verwoorden van ideeën enz.

 


Dit kun jij van ons verwachten
Nobian Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. 

 

Daarbij ontvang je:
Een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
35 vakantie- en verlofdagen; 
Interessante bonusregeling
Uitstekende pensioenregeling.

 

Wij bieden naast deze arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de middellange termijn.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Functional Expert E&I?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen De Maeyer, Talent Acquisitie Partner, jeroen.demaeyer@nobian.com. 

 

Solliciteer hier

 

Nobian Hengelo:

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo zijn 2 fabrieken gevestigd: een zoutproductiebedrijf en een zoutverwerkingsbedrijf. We kennen een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem, het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. In Hengelo werken ongeveer 350 medewerkers. 


Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.