HR Operations Stagiair(e) - Amersfoort

Wil jij ervaring opdoen in het opstellen van contracten? En heb jij interesse om het eerste aanspreekpunt voor HR vragen van medewerkers en managers te zijn? En geen zin om elke dag in hetzelfde stramien te zitten? Dan hebben wij bij Nobian de stage waar jij naar op zoek bent.

 

HR Operations Stagiair(e)
32-40 uur per week, Amersfoort 
Stagevergoeding EURO 400-550 per maand
Duur 5-12 maanden

 

Jouw uitdaging als HR Operations Stagiair(e)

In deze stage krijg je de mogelijkheid om de afdeling HR operations te leren kennen. Je loopt mee met een van onze senior operations medewerker en gaat een cruciale rol spelen in het effectief afhandelen van vragen omtrent HR. Jij gaat ervoor zorgen dat alle vragen die binnenkomen via het casesmanagementsysteem via onze HR portal zo snel mogelijk afgehandelt wordt. Hierdoor wordt je een specialist omtrent arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self-service) systemen. Ook ga je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van contracten. De verschillende taken die tot het HR operations behoren, zijn:

 

 • Opstellen van contracten;
 • Vragen omtrent HR beantwoorden;
 • Ondersteunen van collega’s bij het gebruiken van self service systemen;
 • Nauwe samenwerking met HR specialisten voor complexere vraagstukken;
 • Meewerken aan het optimaliseren van de dienstverlening;
 • Stakeholder management.

 

Nobian

Nobian  is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali en chloormethanen. 


 
Vanaf onze eerste zoutproductie in 1918 blijven we elke dag innoveren om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen zullen blijven verrijken. Nobian heeft circa 1.600 medewerkers in Nederland (Rotterdam, Hengelo, Delfzijl, Arnhem, Amsterdam en Deventer), Duitsland (Ibbenbüren, Bitterfeld en Frankfurt), Denemarken (Mariager) en Zweden (Göteborg). 

 

Heb jij het in huis?

Als HR Operations stagiair(e) ben jij zelfstandig, ben je communicatief sterk en een echte teamplayer. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je bent niet bang voor verantwoordelijkheden. Tevens herken je je in het volgende profiel:

 • Je volgt een HBO opleiding in Human Resource Management, Bedrijfskundige MER of een andere relevante opleiding;
 • Je zoekt een meeloopstage, waarbij er ruimte is voor jouw stage-opdracht;
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en vindt het geen probleem om zo nu en dan op       andere locaties te werken;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2022 voor minimaal 5 maanden.

 

Dit kun jij van ons verwachten

Een stage waarin je voldoende vrijheid krijgt en aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling. Er is uiteraard ook tijd voor een passende opdracht, die voldoet aan de eisen van je opleiding. Je wordt tevens begeleid door ervaren HR specialisten. Vanzelfsprekend bieden we je een laptop zodat je je stage als HR stagiair(e) goed kan uitvoeren. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van niveau en leerjaar 400-550 euro per maand op basis van 40 uur. Hierbij ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als HR Operations Stagiaire?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Fan Druijff; Fan.druijff@nobian.com

 

 

Klik hier om direct te solliciteren!