The Netherlands - Rotterdam
Integrated Supply Chain
Fulltime
To all vacancies

Inspecteur - Rotterdam-Botlek

Inspecteur
Fulltime, Rotterdam-Botlek
jaarsalaris (inc. vakantiegeld) tussen EUR 58.000 tot maximaal EUR 89.500 

 

Jouw uitdaging als Inspecteur
Als Inspecteur bij Nobian verricht je zelfstandig keuringen, inspecties en zet je jouw specifieke kennis met veel enthousiasme in. Je past inspectietechnieken toe op alle statische apparatuur en controleert / keurt inspectieplannen goed. Verder ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van de status van onze apparatuur en rapporteer je de inspectieresultaten. Je weet snel je weg te vinden binnen Nobian en pakt de werkprocessen snel op.

 

Verder: 

 

 • Zorg je voor de naleving van de wettelijke en interne Nobian voorschriften.
 • Heb je kennis van verschillende chemische processen die relevant zijn voor je werkzaamheden.
 • Heb je uitstekende kennis van verschillende inspectiemethoden en heb je daarnaast ook kennis van gerelateerde disciplines. 
 • Ondersteun je het gebruik van nieuwe inspectietechnologieën en de validatie daarvan.
 • Ben je leergierig en blijf je op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen en wetgeving. 
 • Heb je een leidende rol in het anticiperen/implementeren van nieuwe/aangepaste wet-/regelgeving met betrekking tot statische apparatuur.
 • Heb je de benodigde certificaten (IKT2).

 

Over Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.


Wat breng je mee?
In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan een goed functionerende Inspectiedienst van de gebruiker (IVG) op de locatie Rotterdam. Je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring als inspecteur en hebt daarnaast goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Naast een afgeronde MBO-4 opleiding en benodigde certificaten:  
 

 • Behoud je goede relaties tussen onder andere QA/QC en het management in de plant. 
 • Ben je oplossingsgericht.
 • Ben je servicegericht en ondersteun je, indien nodig, je collega’s tijdens calamiteiten.
 • Naast een goede beheersing van het Nederlands, spreek je bij voorkeur ook Engels en Duits.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Inspecteur?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern; jeroen.sevenstern1@nobian.com 

 

Solliciteer hier

 

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.