Junior Project Medewerker Milieu & Mijnbouw - Amersfoort

Ben jij de enthousiaste teamspeler die zich thuis voelt in de dynamische omgeving tussen milieu, juridische vraagstukken en mijnbouw ? Heb je ambities om ons bedrijf verder te verduurzamen en onze projecten continue te verbeteren ? Heb je een HBO juridische achtergrond of een paar jaar werkervaring in een administratieve, juridische, of project omgeving ? Dan zijn wij op zoek naar jou:

 

Junior Project Medewerker Milieu & Mijnbouw

Amersfoort, fulltime

Jaarsalaris inclusief vakantiegeld: EUR 40.000 - EUR 55.000

 

Jouw uitdaging als Junior Project Medewerker Milieu & Mijnbouw

Als Junior Project Medewerker Milieu & Mijnbouw houd je de status van de voortgangrapportages bij. Je krijgt informatie van het Mining Management Team (MT) en de projectteams en je werkt de status en voortgang van de projecten bij.

Je houdt overzicht van de planning van de projecten, programma’s en het gehele Mining portfolio. Je signaleert tijdig knelpunten (bijvoorbeeld voor de beschikbaarheid van mensen, systemen en (milieu) vergunningen).

Je houdt ook de resource planning in gaten, op kleinere projecten werken soms maar 2-5 mensen, waar op grote projecten honderden mensen kunnen werken. De Junior Project Medewerker Milieu & Mijnbouw ondersteunt op het gebied van resource management zorgt ervoor dat resource aanvragen worden uitgezet, mensen op de juiste projecten worden geboekt. 

Je ondersteunt het Mining MT in het voorbereiden van documenten, dit kunnen powerpoint presentaties zijn, notities van vergaderingen of analyses in Excel. Deze werkzaamheden zijn voor een gedeelte standaard en keren elke week/maand terug, maar het komt ook voor dat er ad-hoc aanvragen zijn.

Het managen van risks en issues is een taak die af en toe voorkomt in deze rol. Het administreren van de risks en issues daarentegen komt heel vaak voor. In dat geval krijgt je van de projectmanager door welke zaken er spelen, zodat je deze in de risk- en issues-log kan plaatsen en bijhouden.

Stakeholder management op hoger niveau is standaard de rol van de project/programma manager maar op een operationeel niveau spring je hier soms bij. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij het opzetten van een stakeholder overzicht of het uitzoeken wie voor een bepaald gedeelte van het programma verantwoordelijk is. Stakeholders kunnen variëren van interne tot externe stakeholders, van operationeel tot strategisch niveau. Je werkt nauw samen met PR & Communications, Legal, en je moet een goed gevoel hebben voor de politieke sensitiviteit qua communicatie.

 

Taken en verantwoordelijkheden: 

 • Het definiëren van interne standaarden m.b.t. overlegstructuur, voortgangsrapportage van Mining Portfolio
 • Support voor de besluitvormers d.m.v. een projectportfolio
 • Optimalisatie van communicatie en samenwerking
 • Ontwikkelen van de competenties van de resources voor mining
 • Beschikbaar stellen van passende “tooling”
 • Bijhouden en zelfstandig onderhouden van communicatie met o.a. SodM, EZK, provincies en lokale overheden
 • Het voortijdig signaleren van aankomende deadlines en assisteren in opstellen van documenten.

 

Kennis en opleiding

 • Kandidaat beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld HBO juridische dienstverlening of HBO Milieukunde of een afgeronde MBO opleiding met een aantal jaar relevante ervaring.
 • Ervaring met het werken in grote, complexe organisaties is een pre. 
 • Je kunt werken met MS SharePoint en document management.
 • Ervaring met MS-Office en MS-Teams.
 • Ervaring met agile werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift. 

 

Dit kun jij van ons verwachten

Wanneer je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 

 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • 35 vakantiedagen;
 • Een aantrekkelijke bonus;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Junior Project Medewerker Milieu & Mijnbouw?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern; jeroen.sevenstern1@nobian.com      

 

Solliciteer hier

 

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.