Maintenance Engineer - Delfzijl

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Maintenance Engineer in Delfzijl? Pak dan nu je kans!

Maintenance Engineer II
Fulltime, Delfzijl
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 52.000 – EUR 77.000

Jouw uitdaging als Maintenance Engineer
Als maintenance engineer bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht, met name op het vlak van instrumentatie en proces automatisering. Je gaat je buigen over onze soms ingewikkelde processen en evalueert deze. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in in staat onze behoefte te vertalen in een technische scope. Daarnaast help je met het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de hoogstaande techniek in onze plants. Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega’s van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is.

In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant. Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!

Verder:

 • Werk je veel samen met het projectleiders, toezichthouders, engineersbedrijven en technische (service) organisaties.
 • Ga je projectspecificaties opstellen.
 • Lever je een bijdrage aan een Hazop.
 • Lever je een belangrijke bijdrage aan betrouwbare (chemische) productie installaties.
 • Ga jij de technische integriteit van productie installaties waarborgen.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en hebt enkele jaren (2 tot 5 jaar) praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je een HBO/WO diploma op zak en weet je wat nodig is om succesvol te zijn in deze baan. Ben je echter onlangs afgestudeerd en heb je die speciale technische drive nu al in je? Ook dan nodigen wij je uit om te gaan solliciteren.

Verder is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en dat je op een hoog (technisch) niveau problemen kunt analyseren en kunt oplossen. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega’s. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team. 

Verder:

 • Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe (creatieve) ideeën.
 • Is het een pre als je ervaring hebt met SAP.
 • Ben je handig met Excel.
 • Kun je goed omgaan met stress en tijdsdruk. 
 • Beschik je over een zelfstartend vermogen. Je pakt het werk snel op.
 • Vind je het interessant om voor een groot chemisch bedrijf te komen werken.

Over de afdeling
In jouw nieuwe baan als maintenance engineer maak je deel uit van Improve (ontwikkeling) en rapporteer je aan de Engineering Lead. De afdeling kenmerkt zich als collegiaal, niet hiërarchisch en iedereen voelt zich verantwoordelijk met een flinke dosis eigenaarschap. Zoek jij een team waar je je kwaliteiten goed kunt inzetten, waar je kunt leren en waar je al je technische passie kwijt kunt? Lijkt het je interessant om te werken als maintenance engineer bij Nobian? Wacht dan niet langer en ga vandaag nog solliciteren.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Maintenance Engineer?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen De Maeyer; jeroen.demaeyer@nobian.com 

Apply here

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.