The Netherlands - Delfzijl
Engineering
Fulltime
To all vacancies

Maintenance Engineer I/A - Delfzijl

Maintenance Engineer Instrumentatie & Automatisering
Fulltime, Delfzijl
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 3.700 – EUR 7.000

 

Jouw uitdaging Maintenance Engineer I&A
Als maintenance engineer instrumentatie & automatisering bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht, met name op het vlak van instrumentatie en proces automatisering. Je gaat je buigen over onze soms ingewikkelde processen en evalueert deze. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in staat onze behoefte te vertalen in een technische scope. Daarnaast help je met het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de hoogstaande techniek in onze plants. Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega’s van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en inzetbaar is. 

In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid in de plant. Daarnaast maak je het mogelijk dat technologische ideeën daadwerkelijk uitgevoerd kunnen gaan worden. Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!
Verder:

•    Werk je veel samen met het projectleiders, toezichthouders, engineersbedrijven en technische (service) organisaties.
•    Ga je projectspecificaties opstellen.
•    Lever je een bijdrage aan een Hazop.
•    Lever je een belangrijke bijdrage aan betrouwbare (chemische) productie installaties.
•    Ga jij de technische integriteit van productie installaties waarborgen.

 


Heb jij het in huis?
Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en hebt enkele jaren (2 tot 5 jaar) praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je een HBO/WO diploma op zak en weet je wat nodig is om succesvol te zijn in deze baan. Ben je echter onlangs afgestudeerd en heb je die speciale technische drive nu al in je? Ook dan nodigen wij je uit om te gaan solliciteren. Verder is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en dat je op een hoog (technisch) niveau problemen kunt analyseren en kunt oplossen. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega’s. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team. 
Verder:

•    Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe (creatieve) ideeën.
•    Is het een pre als je ervaring hebt met SAP.
•    Ben je handig met Excel.
•    Kun je goed omgaan met stress en tijdsdruk. 
•    Beschik je over een zelfstartend vermogen. Je pakt het werk snel op.
•    Vind je het interessant om voor een groot chemisch bedrijf te komen werken.

 


Dit kun jij van ons verwachten
Je krijgt bij Nobian alle ruimte voor het toepassen en uitbreiden van je expertise in instrumentatie & automatisering engineering. Je bent breed betrokken bij allerlei projecten, dus je hebt aardig wat variatie in je werk. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling actief, en onze internationale organisatie biedt op termijn doorgroeikansen. Daarnaast bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

•    Een salaris tussen de EUR 48.000 – EUR 90.000 per jaar inclusief vakantiegeld.
•    Een vast dienstverband.
•    35 vakantiedagen.
•    Interessante pensioenregeling.
•    Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen.

 


Wil jij bij Nobian aan de slag als Maintenance Engineer I&A?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen De Maeyer, Talent Acquisition Partner, jeroen.demaeyer@nobian.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button, via de e-mail zullen deze niet in behandeling worden genomen.


Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.


We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.


Klik hier om direct te solliciteren!


Nobian
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken: Zout, MEB en Energie & Utilities. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities, chloor en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl/