The Netherlands - Delfzijl
Engineering
Fulltime
To all vacancies

Maintenance Engineer Static Pekelwinning

Jouw uitdaging als Maintenance Engineer

 

Als maintenance engineer bij Nobian ben je een echte teamplayer met groot technisch inzicht. Met name op het vlak van (ondergronds) leidingwerk ben je uitstekend op de hoogte van relevante normen en specificaties. Je gaat je buigen over de integriteit en beschikbaarheid van het leidingsysteem vanaf de bron tot het pekelbassin. Dit is een onmisbare schakel tussen onze pekelwinningslocaties en de zoutfabrieken. Mede dankzij je technische achtergrond ben jij goed in staat onze uitdagingen op static vlak te vertalen in adequate onderhoudsplannen en registraties. Daarnaast help je met het opsporen van eventuele storingen en begrijp je de processen die schuilgaan achter de techniek in onze plants. Je vindt het interessant om veel samen te werken met collega’s van verschillende (technische)achtergronden en kunt je kennis goed verwoorden zodat het bruikbaar en toepasbaar is. Tijdens workovers, dit zijn “kleine” onderhoudstops van onze boorlocaties ben je samen met inspectie en uitvoering degene die er zorg voor draagt dat de opgezette onderhoudsplannen plannen uitgevoerd worden en eventuele noodzakelijke herstelacties geïnitieerd worden.

In deze dynamische functie lever jij een belangrijke bijdrage aan onder andere de veiligheid en beschikbaarheid van een betrouwbare pekeltoevoer naar de site. Daarnaast maak je het mogelijk dat de kwaliteit en aantoonbaarheid van integriteit van de statische systemen daadwerkelijk geoptimaliseerd wordt. 

Deze baan is daarom ook echt voor een slimme doener!

Verder:

·         Werk je veel samen met het collega’s, projectleiders, toezichthouders, engineersbedrijven en technische (service) organisaties.

·         Lever je een bijdrage aan een Hazop.

·         Lever je een belangrijke bijdrage aan betrouwbare productie-installaties.

·         Ga jij de technische integriteit van productie-installaties waarborgen.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde (technische) opleiding en hebt enkele jaren (2 tot 5 jaar) praktijkgerichte kennis en ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je een HBO/WO diploma op zak en weet je wat nodig is om succesvol te zijn in deze baan. Ook nodigen wij je uit om te gaan solliciteren wanneer je bijvoorbeeld onlangs afgestudeerd bent of je in andere functies binnen het vakdomein al veel ervaring opgedaan als bijvoorbeeld werkvoorbereider of projectcoördinator. Verder is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en dat je op een hoog (technisch) niveau problemen kunt analyseren en kunt oplossen. Dit ga je uiteraard niet alleen doen, maar veelal samen met je collega’s. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken binnen een multidisciplinair team. 

Verder:

·         Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe (creatieve) ideeën.

·         Is het een pre als je ervaring hebt met SAP.

·         Ben je handig met Excel.

·         Kun je goed omgaan met stress en tijdsdruk. 

·         Beschik je over een zelfstartend vermogen. Je pakt het werk snel op.

·         Vind je het interessant om voor een chemisch bedrijf te komen werken.

 

Over de afdeling

In jouw nieuwe baan als maintenance engineer maak je deel uit van Improve (ontwikkeling) en rapporteer je aan de Engineering Lead. De afdeling kenmerkt zich als collegiaal, niet hiërarchisch en iedereen voelt zich verantwoordelijk met een flinke dosis eigenaarschap. Zoek jij een team waar je je kwaliteiten goed kunt inzetten, waar je kunt leren en waar je al je technische passie kwijt kunt? Lijkt het je interessant om te werken als maintenance engineer bij Nobian? Wacht dan niet langer en ga snel solliciteren via de de sollicitatiebutton. 

 

Over Nobian

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, , stoom en stroom bij Energy, chloor bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl


Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.

 

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Elias Brouwer, Talent Acquisition Partner, elias.brouwer@nobian.com  

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Klik hier om direct te solliciteren!