Management Assistent - Delfzijl

Ben jij een ervaren secretaresse met organisatietalent en heb je ervaring in een  dynamische werkomgeving ? En ben je servicegericht, nauwkeurig en assertief? Ben je een kei in multitasking en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden?, Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 

Management Assistent 
32-40 uur, Delfzijl
Jaarsalaris bij 40 uur: EUR 37.000 – EUR 52.000

 

Je verantwoordelijkheden als Management Assistent zijn: 

In deze afwisselende en boeiende functie ben je de spil waar alles om draait, je ondersteund de Site Director en de leden van het Site Leadership Team (SLT). Je beheert de agenda’s en je organiseert vergaderingen (intern en extern), afspraken en bijeenkomsten. Je stelt actie- en besluitenlijsten op van de SLT vergaderingen en volgt deze punten op in overleg met de actiehouders.

Je zorgt proactief voor de eerste reacties op e-mails voor  de Site Director, je pakt zaken op en je houdt zicht op de opvolging daarvan. Je bent de vraagbaak voor interne medewerkers en derden  voor de afhandeling van routine vragen. 

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van externe bezoekers t.b.v. het SLT.  Tevens ondersteun je het SLT bij projecten op organisatorisch en secretarieel vlak.

 

Dit is ons aanbod

Nobian biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en je hebt de mogelijkheid deze functie verder te ontwikkelen. Je komt te werken in organisatie met een informele open en no nonsens sfeer.

 

Daarbij ontvang je: 

  • Vast contract met twee maanden proeftijd; 
  • 35 vakantiedagen;
  • Een vaste 13de maand;
  • Uitstekende pensioenregeling.

 

Wat vragen wij?

  • HBO werk en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
  • Minimaal Engels en Nederlands machtig in woord en geschrift op HBO niveau;
  • Kennis en ervaring met SAP en SharePoint is een pré.

 

Nobian Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 260 professionals verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie,, chloor en van chloor afgeleide producten. 

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Management Assistent?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern; jeroen.sevenstern1@nobian.com    


Solliciteer hier

 

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.