The Netherlands - Hengelo
Technical
Fulltime
To all vacancies

Monteur Werktuigbouw (Rotating) - Hengelo

Jij bent een Allround monteur Werktuigbouw met affiniteit op het gebied van roterende machines, die zijn/haar slag wil slaan in een dynamische industriële werkomgeving en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast ben jij zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer! 
Heb je niet de juiste ervaring, maar wel een grote affiniteit met werktuigbouw – rotating? Ook dan ontvangen wij graag jouw reactie.
 
Allround Monteur Werktuigbouw – Rotating
Fulltime, Hengelo
Bruto maandsalaris: tussen 2.600 EUR – 3.700 EUR

Jouw uitdaging als Allround Monteur Werktuigbouw – Rotating

Als allround monteur Werktuigbouw – Rotating ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagdagelijkse onderhoudswerkzaamheden binnen de Salt Bulk & Energy fabrieken met focus op onderhoud aan roterende machines. Denk hierbij aan het revideren van diverse soorten pompen, het vervangen van tandwielkast aandrijvingen, plaatsen en uitlijnen van pomp-motor opstellingen, onderhoud aan zout centrifuges en het periodiek uitvoeren van trilling analyses. 
Daarnaast assisteer je tijdens grote Turnarounds (revisies) de OEM wanneer de Gas- of stoomturbines in onderhoud gaan. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vooraf opgesteld onderhoudsschema en zullen een hoge mate van zelfstandigheid vereisen. Je rapporteert aan de Lead Technician Rotating en werkt vooral samen met monteurs uit de mechanische werkplaats. Je hebt een proactieve houding, bent oplossings gericht en wil je werk met hoge kwaliteit afleveren
 
Je belangrijkste taken zijn:

 • Uitvoeren van een scala aan technische activiteiten in het kader van correctief (oplossen van storingen) en preventief onderhoud.
 • Voert op de afgesproken tijd (volgens onderhoudsschema) op een veilige manier onderhoudswerk uit.
 • Komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen aan bestaande installaties.
 • Draagt bij aan het verbeteren van gestandaardiseerde procedures wat dient als input voor werkpakketten, root cause analyses om bronoorzaak van storingen te vinden en draagt daarmee bij aan een continu verbeter proces.
 • Laat goede prestatie zien op de onderhoud KPIs (o.a. wrench time, roosternaleving en tijdig uitvoer van preventieve werkzaamheden).
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een storingsdienst en zult daartoe periodiek ingeroosterd worden.

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoog zuiver zout, chlooralkali en chloormethanen.

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo is naast een moderne warmtekrachtcentrale een zoutproductiebedrijf gevestigd. We kennen een breed scala van activiteiten, van het zelf produceren van energie, tot zoutwinning uit de bodem en het uit pekel produceren van zout. Het overgrote gedeelte van ons product wordt geleverd aan industrieën die het verder verwerken in hun keten, het overige deel wordt geleverd aan een bedrijf grenzend aan onze fabriek, die het verwerkt tot producten voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. De onderhoudsafdeling (ca. 28 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nobian Industrial Chemicals Hengelo

Heb jij het in huis?

Als Allround Monteur heb je bij voorkeur meerdere jaren ervaring op het gebied van werktuigbouwkundige (rotating) onderhoudswerkzaamheden. Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Daarnaast ben je een echte teamplayer en kan je omgaan met verschillende perspectieven en belangen.

Verder:

 • Heb je minimaal een MBO opleiding (niveau 3) bij voorkeur in werktuigbouw
 • Beschik je over een heftruck-, reachtruck- en hoogwerker certificaat, VCA (VOL), asbestherkenning, of de bereidheid dit te halen.
 • Ben je innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving veiliger en efficiënter wordt.
 • Kan je effectief communiceren op verschillende niveau’s in de organisatie

Dit kun jij van ons verwachten
Wanneer je onze waarden en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden
 • Bruto jaarsalaris incl 8% vakantiegeld: tussen 40.600 – 58.000 EUR 
 • Vakantietoeslag 8%;
 • Consignatiedienst toeslag;
 • 35 Vakantie- en verlofdagen;
 • Vaste eindejaarsuitkering (13e maand);
 • Interessante pensioenregeling;

Wil jij bij Nobian aan de slag als Allround Monteur Werktuigbouw – Rotating?
Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button.Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Brecht Vanhemel, Recruiter, op brecht.vanhemel@nobian.com 
 

Solliciteer hier

Een pre-employment screening als een VOG vormt onderdeel van de selectieprocedure
 
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.