Planner Facilities - Rotterdam

Reageren kan tot 15 april 2022

Wil jij werken bij de grootste chloorfabriek van Europa? Zie jij veilig werken als vanzelfsprekend en vind je samen met je collega’s en onderaannemers voor elk probleem een oplossing? Wil jij deel uitmaken van een facilitair team dat elkaar helpt, adviseert en ondersteund waar nodig? En ben je een ervaren planner facility bij een industrieel productiebedrijf die toe is aan iets nieuws? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Planner Facilities
Fulltime, standplaats Rotterdam, Botlek
(41.600 – 60.000 bruto all-in per jaar)

Jouw uitdaging als Planner Facilities
Je maakt deel uit van onze ‘Support’ organisatie, het service verlenende onderdeel van ons bedrijf, naast de onderdelen ‘Improve’  en ‘RUN’. Met deze afdelingen werk je natuurlijk nauw samen, maar ook met andere bedrijven / huurders op het bedrijvenpark. Je hebt een eigen kantoor om je werkzaamheden te verrichten waar je 70 % van je tijd werkzaam bent. De overige tijd loop je door de gebouwen en over het bedrijvenpark, spreek je met gebruikers van de gebouwen en infrastructuur.

De belangrijkste doelstelling van deze functie is het handhaven van de integriteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de gebouw gebonden technische installaties (zoals verwarming, airconditioning, personen- en goederenliften, brandmeld,- en beveiligingsinstallaties, rioleringssystemen etc.) door het juist en op tijd, effectief en efficiënt voorbereiden van werkzaamheden t.b.v. preventief en correctief onderhoud conform de afspraken en het Asset Maintenance Management werkproces. Je rapporteert aan de Site Services Lead.

In deze functie is geen dag hetzelfde, en een gemiddelde werkdag ziet er als volgt uit:

Je werkdag start rond 8:00 met een kopje koffie terwijl je ondertussen je e-mails checkt;
Hierna kijk je in het SAP systeem naar binnengekomen werkopdrachten waarbij je direct prioriteiten geeft aan de verschillende meldingen.
Om half 11 heb je een overleg met je collega’s van Site Services.
Na het overleg loop je een rondje door de gebouwen en spreek hier en daar wat collega’s en externe gebruikers van de gebouwen, je ‘klanten’.  
Nog even wat orders verwerken in SAP voordat je gaat lunchen.
Na de lunch heb je een kort ad hoc overleg en inspectie over een niet goed werkende rioleringssysteem.
Hierna ga je kijken bij één van de door jou ingehuurde onderaannemers die een defecte airco-unit moet vervangen. Ook loop je even binnen bij het secretariaat om een klacht te bespreken die je in de wandelgangen hebt vernomen over een niet goed werkende lift.
Hierna ga je weer naar je kantoor om een aantal werkvergunningen en werkpakketten aan te maken in SAP. Je inbox is inmiddels ook weer aardig vol gelopen.
Rond 17.00 uur nog een laatste check of alles wat voor morgen echt klaar moet staan gereed is, voornamelijk werkvergunningen, laptop dicht, bureau opruimen en naar huis, weer een onvoorspelbare dag achter de rug die je veel voldoening heeft opgeleverd

Over Nobian Rotterdam
In Rotterdam beschikt Nobian over 1 productiefaciliteit. Er werken ongeveer 250 medewerkers en onze site in de Botlek heeft een spilfunctie in de regio. De CCU in Rotterdam is een van de grootste, modernste en veiligste chloorfabrieken in Europa en is daarnaast binnen de site verantwoordelijk voor de levering van o.a. elektriciteit, gas, stoom en water aan onze interne en externe klanten. De CCU neemt een centrale rol in binnen het chloorcluster in het Rotterdam Botlek gebied. De veiligheid en bedrijfszekerheid van onze processen zijn daarom van het hoogste belang. We beschikken over 2 grote kantoorgebouwen en een 5 tal kleinere gebouwen waar wij services verlenen, ook hebben we op onze site een uitgebreide infrastructuur en een paar belangrijke spelers op het bedrijvenpark zoals Shin Etsu, SGS, Airproducts en Remondis

Heb jij het in huis?
Een afgeronde, bij voorkeur technische, MBO+ opleiding.
3 - 5 jaar ervaring in een industriële omgeving, bijvoorbeeld bij een technische dienst.
Ruime ervaring in het maken van werkpakketen en werken met SAP
Je bent proactief en lost problemen op door juiste prioriteiten te stellen
Je zoek je samenwerking met anderen, zowel binnen als buiten je afdeling.
Je ben je accuraat en service gericht, je onderscheid je mening van feiten en je zoekt continue naar verbeterpunten.
Je bent kosten- en kwaliteitsbewust en weet dit ook in je contacten met onderaannemers te benadrukken.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels

Dit kun jij van ons verwachten
Je komt in een team bestaande uit professionele en gedreven technici. De sfeer is positief en energiek, bouwen en vertrouwen, elkaar aanvullen. Het team wordt aangestuurd door de ‘Site Services Lead’ , zijn leiderschapsstijl is duurzaam, constructief, coachend en open en hij geeft het team veel zelfstandigheid om de werkzaamheden veilig en goed uit te voeren. Je wordt gestimuleerd om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:
- Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd;
- Bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen 41.600 – 60.000 euro, afhankelijk van ervaring.
- Vakantietoeslag  8%.
- 35 Vakantie- en verlofdagen.
- Bonusregeling (Tussen de 8 en 12,5 %).
- Interessante pensioenregeling.
- Korting op collectieve ziektekostenverzekering.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Planner Facilities?
Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Paul Meester, Recruiter, op paul.meester@nobian.com of per telefoon: 06-83708141.

Solliciteer hier

Een pre-employment screening als een VOG vormt onderdeel van de selectieprocedure

​​​​​​​We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.