The Netherlands - Amersfoort
Integrated Supply Chain
Internship
To all vacancies

Procurement stagiair - Amersfoort

Procurement Stagiair

24-32 uur per week, Amersfoort
Stagevergoeding EURO 400-550 per maand
Duur: minimaal 5/6 maanden

Jouw uitdaging als Inkoop stagiair.
Je gaat meehelpen met het onderzoeken en bedenken van een inkoopstrategie over bepaalde inkoop categorieën. In deze stage krijg je de mogelijkheid om alle facetten uit het ‘procurement vak’ oftewel inkoop te leren kennen. De verschillende taken die tot je stage behoren, zijn:

 • Het analyseren van een categorie op verschillende locaties;
 • Marktonderzoek doen naar de betreffende markt;
 • Aanbevelingen geven rondom de inkoopcategorie ;
 • Het inzichtelijk maken van de inkoop processen van de categorie
 • Inventariseren van de betreffende inkoop processen die intern lopen;
 • Eventuele bottlenecks in kaart brengen;
 • Verbetervoorstellen uitwerken;

Heb jij het in huis?
Als Inkoop stagiair ben jij zelfstandig, leergierig, heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je proactief en is geen uitdaging jou te gek. Net als Nobian heb je een gezonde ambitie om mee te werken aan innovatieve verduurzaming en heb je een continue verbetermentaliteit. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je bent resultaatgericht. Tevens herken je je in het volgende profiel:

 • Je volgt een HBO opleiding in Commerciële Economie, Technisch Bedrijfskunde of een vergelijkbare richting.
 • Je zoekt een meeloop- of afstudeerstage.
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend in woord en geschrift, Duits is een plus.
 • Je hebt affiniteit met Excel en bent IT savy.
 • Je bent minimaal 24-32 uur beschikbaar.
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2023 voor minimaal 5 maanden.

Dit kun jij van ons verwachten.
Een stage waarin je voldoende vrijheid krijgt om taken zelf op te pakken, aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling en impact kan maken. Daarnaast word je begeleid door ervaren Procurement categorie managers en werk je met leuke collega’s in een prettig werksfeer. Heb je veel afwisseling tijdens je stage en reis je naar verschillende productielocaties van Nobian. Uiteraard bieden we je een laptop aan, zodat je je stage goed kan uitvoeren. Tevens ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van jou niveau en leerjaar; 400-550 euro per maand. Hierbij, ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding.

Wil jij bij Nobian aan de slag als procurement stagiair?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Fatma Cinar; fatma.cinar@nobian.com.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Apply hier!

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali en chloormethanen.

Vanaf onze eerste zoutproductie in 1918 blijven we elke dag innoveren om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen zullen blijven verrijken. Nobian heeft circa 1.600 medewerkers in Nederland (Rotterdam, Hengelo, Delfzijl, en Deventer), Duitsland (Ibbenbüren, Bitterfeld en Frankfurt), Denemarken (Mariager) en Zweden (Göteborg).