Project Coordinator - Delfzijl

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Project Coördinator? Bij Nobian Chemical Industries in Delfzijl kom je terecht in een team van projectleiders, werkvoorbereiders en lead engineers. Je pakt zelfstandig de complete engineering- en investeringsprojecten op, waarbij communicatie, transparantie, eigenaarschap en het functioneel aansturen van teams essentieel is.

Wil jij graag werken bij de grootste Europese producent van o.a. zout en chloor?

Pak dan nu je kans!

Nobian Chemical Industries BV is op zoek naar een

Project Coördinator - Delfzijl

Fulltime, Delfzijl
Bruto jaarsalaris 52.000,00 tot 77.000,00 inclusief 8% vakantiegeld

In deze functie leid je van initiatief tot en met evaluatie tegelijkertijd meerdere middelgrote en kleinere multidisciplinaire investeringsprojecten. Het traject begint met pre-projectstudies en het opstellen van projectspecificaties in nauw overleg met de opdrachtgevers, die je adviseert over financiële aspecten, omvang en samenstelling van het projectteam, toe te passen technieken en haalbaarheid. Tevens kun je (kleine) onderhoudstops organiseren. Je helpt het projectteam samen te stellen en eventueel expertise van derden in te huren, bewaakt de voortgang, de kwaliteit en natuurlijk het budget. Bij dit alles houd je rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd dé prioriteit is.

De uitdaging binnen deze rol ligt in het inhoudelijk werk, de sterke diversiteit, de complexiteit en de grootte en geografische ligging van de site. Je komt terecht in een team bestaande uit projectleiders, werkvoorbereiders planners en lead engineers waar er een onderscheid wordt gemaakt tussen turnaround management en het uitvoeren van projecten en beheren van portfolio. Je geeft leiding aan projectteams in verschillende samenstelling en rapporteert aan de Projects & Turnaround Leads

Wat biedt Nobian jou als project coördinator?

 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 52.000,00 – 77.000,00;
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering;
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en trainingen.

Welke kwaliteiten en ervaring breng jij mee?

 • Afgeronde relevante HBO/WO opleiding bijvoorkeur in de techniek (bijvoorbeeld CT of WTB);
 • 2-5 jaar ervaring als manager van projecten binnen de industrie;
 • Kennis van en moderne visie op projectmanagement;
 • Relevante ervaring met financieel beheer en ICT (w.o. SAP-modules);
 • Kennis van veiligheidsvoorschriften en bijvoorkeur in het bezit van VCA-vol;
 • Sterk analytisch en conceptueel denkvermogen en helicopterview;
 • Innovatief, proactief, resultaatgericht en ambitieus. 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Project Coordinator?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Sylvia Baars sylvia.baars@nobian.com.

Apply now!

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Nobian Delfzijl
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals, , produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, , stoom en stroom bij Energy, chloor bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemiepark.nl.

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.