The Netherlands - Hengelo
Integrated Supply Chain
Fulltime
To all vacancies

Projectcoƶrdinator Civiel - Hengelo

Zoek jij een baan met impact? Een plek waar je dagelijks werkt aan verbeteringen aan onze zout en energie fabriek? Als Projectcoördinator Civiel ben jij ervoor verantwoordelijk dat de werkvoorbereiding in een multidisciplinair/ en of een civiel project in goede banen wordt geleid. Binnen deze projecten coördineer en plan jij de werkzaamheden.

Projectcoördinator Civiel
Fulltime dienstverband, Hengelo
(Jaarsalaris gebasseerd op fulltime dienstverband, €39,000 - €57,000)

 


Jouw uitdaging als Projectcoördinator Civiel.
Je zal gaan werken aan diverse projecten waarbij je allround inzetbaar bent en je kunt ondersteunen bij het voorbereiden en begeleiden van disciplines zoals werktuigbouw of elektro. Verder heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden

•    Je ben andere betrokken bij civiele en bouwkundige projecten. Voorbeelden hiervan zijn:  betonrenovaties, vervangen van bordessen en kooiladders, vervanging luchtbehandelingsinstallaties, renovatie staalconstructies, leidingbruggen, koeltoren.

•    Je bent betrokken bij multidisciplinaire projecten. Voorbeelden hiervan zijn: installatie nieuwe pompen, opslagtanks of andere equipment waarvoor betonfundaties, staalconstructies of een gebouw gerealiseerd moet worden.

•    Je stemt af met de constructeur, maintenance engineer civiel, projectleider, construction supervisor en met aannemers die de werkzaamheden uitvoeren.

•    Je verzorgt de Technische Opdrachtstelling (TOS) / Scopebeschrijving voor de opdrachten t.b.v. offerteaanvragen en bestelopdrachten m.b.t. materiaalleveringen en uitbesteding van diensten via de afdeling Inkoop. De werkzaamheden worden uitgevoerd door derden (aannemers).

•    Je ondersteunt bij het opstellen of stelt zelf begrotingen/ calculaties op van de te verwachten kosten van opdrachten. Beoordeelt offertes van derden en beoordeelt meer-/minderwerk.

•    Je levert input voor een milestone planning of uitvoeringsplanning en beoordeelt de aangeleverde planning van derden.

•    Je bespreekt de te verwachten veiligheidsrisico’s met de Construction Supervisor. Op basis hiervan wordt de werkvergunning uitgeschreven en de benodigde maatregelen genomen die nodig zijn voor het veilig uitvoeren van de werk-zaamheden.

 

 

Heb jij het in huis?
Binnen deze functie is een civiele of bouwkundige achtergrond een pre. Verder herken je jezelf in de volgende punten.

•    MBO+ opleiding, aangevuld met 2-5 jaar ervaring in een technische omgeving.
•    Afgeronde opleiding op het gebied van werkvoorbereiding en planning.
•    Kennis van ondersteunende informatiesystemen (o.a. SAP-modules en Office applicaties).
•    Ervaring met databaseprogramma's m.b.t. het genereren en verwerken van gegevens.
•    In bezit van VCA-VOL certificaat.
•    Sociale vaardigheden t.b.v. goede communicatie tussen de diverse betrokken partijen.

 

 

Dit kun jij van ons verwachten
Nobian Hengelo biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren. Je komt te werken in een organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.

Daarbij ontvang je:

•    Een bij de zwaarte van de functie passend salaris.
•    Vast contract met twee maanden proeftijd.
•    35 vakantie- en verlofdagen.
•    Interessante bonusregeling.
•    Uitstekende pensioenregeling.

 

Wij bieden naast deze arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de middellange termijn.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Projectcoördinator Civiel?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Brecht Vanhemel, Talent Acquisitie Partner a.i., brecht.vanhemel@nobian.com.

 

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Klik hier om direct te solliciteren!

 


Nobian Hengelo:
Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo zijn 2 fabrieken gevestigd: een zoutproductiebedrijf en een zoutverwerkingsbedrijf. We kennen een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem, het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. In Hengelo werken ongeveer 350 medewerkers.