Recruiter Operations - Amersfoort

Ben jij een succesvolle Recruiter of Talent Acquisition Partner met aantoonbare ervaring in end-to-end werving & selectie bij voorkeur in een productie of technische omgeving? Beschik je over de kennis en ervaring in het proactief bouwen van talent pools met behulp van e-recruitment en social media platforms? Indien ja, dan zijn we op zoek naar jou. Binnen ons Talent Acquisition team hebben we een vacature voor een:

 

Recruiter Operations

Fulltime, Amersfoort (hybride rol)

Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 52.000 – EUR 77.000

 

Jouw uitdaging als Recruiter Operations

Als Recruiter kom je terecht in het Talent Acquisition team, welke wordt aangestuurd door een Team Lead Recruitment en bestaat uit 3 Recruiters en een Recruiter Externe Inhuur. Je belangrijkste taken zijn het adviseren van de business managers in het aantrekken van de beste talenten en op het bouwen van sterke teams. Als Recruiter Operations ben je verantwoordelijk voor de gehele ‘recruitment cyclus’; van intake tot contractonderhandelingen. Je kunt het verschil maken door op creatieve wijze invulling te geven aan de sourcing, (pre)screening van kandidaten, het bouwen van Talent Pools, inzetten van gerichte arbeidsmarktcampagnes en het aansturen van externe bronnen zoals bureaus. Daarnaast draag je bij aan het continu optimaliseren van het recruitmentproces, geef je input aan arbeidsmarktcampagnes en werk je elke dag aan het positioneren van Recruitment binnen de organisatie. De vacatures waar je verantwoordelijk voor bent zijn voornamelijk de functie op onze sites; van operators, grondwerkers, medewerkers logistiek tot monteurs E&I / WTB. Nobian heeft sites in Delfzijl, Hengelo en Rotterdam, ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Je werkt nauw samen met de hiring managers, HR Business partners en je bezoekt met enige regelmaat onze sites in Nederland. De afwisseling en het stakeholdermanagement op alle niveaus maakt het vak van Recruiter bij Nobian bijzonder aantrekkelijk.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

 • De uitvoering van het gehele recruitment proces op onze sites: intake, samenstellen en publicatie vacaturetekst, sourcing, screening sollicitanten, aanbiedingen doen en initiëren onboarding;
 • Het ontwikkelen van sourcing strategieën en sourcing programma's;
 • Het proactief searchen, bouwen en beheren van in- en externe talent pools;
 • Bewerken van de lokale arbeidsmarkt en het volgen van de ontwikkelingen;
 • Het onderhouden van (lokale) contacten met externe partijen, zoals W&S bureaus en job marketing partners;
 • Het doen van verbetervoorstellen om het proces verder te optimaliseren.

 

Heb jij het in huis?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring  als Recruiter, bij voorkeur in een operationele productie of technische omgeving of je hebt gewerkt in een omgeving waar je ervaring hebt opgedaan met complexe processen en veel stakeholdermanagement. Daarnaast beschik je over:

 

 • een bachelor of master diploma, bij voorkeur in een HR gerelateerde studie;
 • uitstekende recruiting- interviewing en onderhandelings vaardigheden;
 • een continuous improvement mindset;
 • uitstekende communicatie- en stakeholdermanagement vaardigheden;
 • Kennis van de het Nederlands arbeidsrecht met betrekking tot werving en selectie is een must;
 •  uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
   

 

Dit kun jij van ons verwachten

Wanneer je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 

 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: EUR 52.000 – EUR 77.000;
 • 35 vakantiedagen;
 • Een aantrekkelijke bonus;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden.
   

Wil jij bij Nobian aan de slag als Recruiter?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern; jeroen.sevenstern1@nobian.com 

 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

 

Apply Here

 

Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.