The Netherlands - Hengelo
Integrated Supply Chain
Fulltime
To all vacancies

Site Support & Facilities Coordinator

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Site Support & Facilities Coordinator om ons team te versterken. Heb jij ervaring in een facilitaire omgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Site Support & Facilities Coordinator
Fulltime, Hengelo
Bruto jaarsalaris incl 8% vakantiegeld: tussen 52.000 – 74.000 EUR (afhankelijk van ervaring)

Jouw uitdaging als Site Support & Facilities Coordinator

Als Site Support & Facilities Coordinator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en laten uitvoeren van projecten en onderhoudsklussen aan terreinen en gebouwen op de site Hengelo. Je ondersteunt de organisatie en haar medewerkers en draagt zorg voor een effectieve en efficiënte coördinatie en uitvoering hiervan, alsmede het bestellen van benodigde goederen en diensten. Daarnaast vallen het wagenpark, kleding en het contractorpark ook onder jouw verantwoordelijkheid.

 

Je belangrijkste taken zijn:

 • Het inventariseren en naar behoefte samenstellen van site services (o.a. vervoer, security) en facility management gerelateerde goederen en diensten (o.a. kantoor, IT, schoonmaak) in afstemming met stakeholders en (interne) gebruikers
 • Het inhoudelijk voorbereiden van aanvragen, het beoordelen en challengen van offertes van externe partijen (contractors, leveranciers)  
 • Toezien op tijdige en volledige uitvoering van opdrachten (OTIF) en deze verwerken volgens het geldende Purchase-to-Pay proces
 • Het verwerken in systemen (SAP, Ariba) van fabriek overstijgende (jaar-) opdrachten en raamcontracten voor services en onderhoud (o.a. Onderhoudsabonnementen, Facilitaire zaken, Site Security, IT en software applicaties) en zorgdragen voor de juiste afstemming en follow-up met interne en externe stakeholders
 • Beheer van relaties voor geselecteerde service leveranciers, inclusief het afhandelen van klachten en reclamaties van (interne) klanten met betrekking tot de geleverde goederen/diensten. Dit in overleg en afstemming met Contract Management, Inkoop e.d.
 • Het verbeteren van Support & Site services processen om de effectiviteit en efficiency te verhogen en de (door-) ontwikkeling van standaard werkprocessen 
 • Contractmanagement voor facilitaire dienstverleners

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoog zuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Daarmee kennen we als locatie een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem (mijnbouw), het uit pekel produceren van zout voor gebruik in de chemische industrie of voor het verder verwerken van dit zout in toepassingen voor bijvoorbeeld consumenten en als waterontharding. Daarnaast produceren we zelf energie in onze energiecentrale. 

Heb jij het in huis?

Als Site Support & Facilities Coordinator heb je meerdere jaren facilitaire ervaring, bij voorkeur in een technische werkomgeving. Daarnaast heb je uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Verder:

 • Heb je een afgeronde MBO+/ HBO opleiding
 • Kennis van en ervaring met IT en ERP systemen (zoals MS Office, SAP / Ariba, business intelligence applicaties) 
 • Kan je effectief communiceren op verschillende niveaus in de organisatie
 • Gevoel voor verhoudingen en vertrouwelijkheid van informatie 
 • Kan je effectief communiceren op verschillende niveaus in de organisatie

Dit kun jij van ons verwachten
Wanneer je onze waarden en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur met 2 maanden proefperiode
 • Vakantietoeslag 8%;
 • 35 Vakantie- en verlofdagen;
 • Interessante bonusregeling
 • Goede pensioenregeling;

Wil jij bij Nobian aan de slag als Site Support & Facilities Coordinator?
Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button.Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Brecht Vanhemel, Recruiter, op brecht.vanhemel@nobian.com
 

Solliciteer hier

 

Een pre-employment screening als een VOG vormt onderdeel van de selectieprocedure
 
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.