Site Support Manager-Hengelo

Heb jij de ambitie om onze nieuwe Site Support Manager te worden? Heb jij leiderschapskwaliteiten en kan jij mensen motiveren? Ben jij ook iemand die ervaring heeft met het nauw samenwerken van met inkoop, logistiek, contract management en facility management? Wij zoeken een duizendpoot die energie haalt met het coördineren van al deze aspecten van onze business. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Site Support Manager 
Fulltime, Hengelo
Bruto maand salaris exclusief vakantiegeld: €5.000 - €7.950

Jouw uitdaging als Site Support Manager
Als Site Support Manager ligt de uitdaging in het samenwerken met alle verschillende afdelingen doordat je - letterlijk – alle afdelingen ondersteunt in de uitvoering van productie, onderhoud en (verbeterings)projecten. Hiervoor ontwerp, implementeer, en voer je samen met team alle ondersteunende werkzaamheden uit op de locatie Hengelo. Jouw teams zijn er bijvoorbeeld voor verantwoordelijk dat alle benodigde materialen op de site aanwezig zijn en keurig zijn opgeslagen. Hierbij wordt ook kwaliteitscontrole van inkomende goederen uitgevoerd en certificaten beheert zodat er een foutloze uitgifte van het technische materiaal is. Daarbij dien je te controleren dat alle gestandaardiseerde processen worden opgevolgd. Verder ben je met jouw team verantwoordelijk voor: 

 • Het opzetten van een logistiek plan op locatie voor de inkomende en uitgaande logistiek. Ook werk je samen met waste management 
 • Het beheer van alle (onderhouds)materialen voor onder andere project- en turnarounds. Je beheert hierbij de magazijnen en bent verantwoordelijk voor het uitgifteproces, zowel technisch als financieel.
 • Het onderhouden van relaties met vestigings- en centrale inkoop- en andere contractmanagers om businessbehoeften te vertalen naar strategische doelstellingen.
 • Verantwoordelijk zijn voor alle gerelateerde people management taken (verzuimmanagement, functioneringsgesprekken, promotie-initiatieven, urenregistratie, aanname, etc).
 • Ervoor zorgen dat de archieven gedigitaliseerd en beschikbaar zijn in up-to-date documentbeheersystemen.

In deze functie heb je een belangrijke rol op onze site waar je beslissingen een grote impact hebben.

Heb jij het in huis?
Herken jij jezelf als persoon met eigenschappen als proactief, probleemoplossend vermogen, accuraat en het nemen van eigenaarschap? Ben je iemand die de samenwerking en connectie aangaat in de organisatie? Heb je al cross functionele projecten geleid en herken jij jezelf in het volgende:

 • Minimaal een Bachelor’s Degree met bewezen management- en leiderschapsopleidingen
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Overtuigende communicatie skills op verschillende niveaus in Nederlands woord- en geschrift
 • Zie jij jezelf als de smeerolie die processen makkelijker kan laten lopen

Dit kun jij van ons verwachten
Wanneer je bij ons komt werken, maak je deel uit van een boeiende en ambitieuze internationale omgeving met hoogopgeleide en gemotiveerde collega's. Nobian biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. 
Daarbij ontvang je:

 • Een vaste aanstelling met twee maanden proeftijd.
 • Een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen €65.000 - €103.000.
 • 35 vrije dagen.
 • Een interessante bonusregeling.
 • Uitstekende pensioenregeling.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Site Support Manager?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen De Maeyer; jeroen.demaeyer@nobian.com

Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.

Apply Now!
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 
Nobian Hengelo
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Daarmee kennen we als locatie een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem (mijnbouw), het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. Daarnaast produceren we zelf  energie in onze energiecentrale ten behoeve van onze productieprocessen.