Specialist Opleiding & Ontwikkeling - Delfzijl

Apply until December 5th 2022!
 

Heb jij ervaring binnen Learning & Development (L&D) en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij mens georiënteerd, projectmatig sterk en resultaatgericht en heb jij een goede dosis conceptueel en analytisch vermogen? En lijkt het jou interessant om het L&D framework voor de langere termijn op te zetten en uit te bouwen op onze site in Delfzijl? Lees dan voor meer informatie verder.

 

Specialist Opleiding & Ontwikkeling 
32 – 40 uur, Delfzijl
Bruto salaris: 3.620 – EUR 5.185 euro per maand


Jouw uitdaging als Specialist Opleiding & Ontwikkeling
Als Specialist Opleiding & Ontwikkeling start je met het overzicht te creëren op het gebied van L&D op onze site in Delfzijl. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het signaleren van en adviseren over opleidingsbehoeften. Naast het toetsen van de overeengekomen opleidingen aan de normen richt jij je ook op het standaardiseren en synchroniseren van opleidingsactiviteiten over onze fabrieken. Hierbij ligt er dus naast jouw administratieve en operationele taken veel ruimte voor inbreng op tactisch niveau. Vragen als, waar liggen de leerbehoeftes van vandaag, en misschien nog wel belangrijker, waar liggen die van morgen en hoe ga jij daar gevolg aan geven?, zullen hierin leidend zijn. Daarnaast kun je denken aan onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Samenstellen van een opleidingsplan, -planning en coördinatie per kalenderjaar
 • Verzorgen van introductieprogramma's, instructie, training en waar nodig begeleiding voor medewerkers van de site
 • Offertes aanvragen en beoordelen voor externe trainingen, cursussen en opleidingen en verwerken volgens het geldende purchase-to-pay proces
 • Up-to-date houden van opleidingen en resultaten in administratieve systemen
 • Signaleren van en adviseren over technische / vakinhoudelijke kwaliteiten, verbeterpunten en ontwikkelpotentieel en hierover rapporteren aan het lijnmanagement
 • Zorgen voor een adequate begeleiding van stagiaires en leerlingen door de betreffende mentoren
 • Contacten onderhouden met onderwijsinstellingen, opleidingsinstituten en brancheverenigingen in samenwerking met de afdeling Recruitment en eerste contactpunt voor (potentiële) leerlingen en stagiairs
   

Heb jij het in huis?
Je bent proactief en lost problemen op. Je hebt didactische en pedagogische vaardigheden.  Verder beweeg je als een vis in het water in een veranderende organisatie en vindt je het leuk om mee te bouwen aan een nieuwe structuur op het gebied van Learning & Development. Tot slot herken je je ook in de volgende punten:

 • Afgeronde MBO+/HBO opleiding in een relevante studie als HR / MER / Onderwijskunde / Psychologie
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als L&D Specialist of Coördinator, bij voorkeur in een productieomgeving
 • Kennis van de lokale arbeidsmarkt en opleidingsinstituten is een plus
 • Ervaring met Learning Management Systemen (LMS)
 • Je bent overtuigend in communicatie (zowel schriftelijk als mondeling) op verschillende niveaus, in Nederlands en Engels
   

Dit kun jij van ons verwachten
Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in een organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. De functie is in basis een fulltime functie, maar werken in deeltijd is bespreekbaar. Hybride werken is mogelijk, maar je zal ook op open dagen van de scholen worden verwacht. Daarbij ontvang je:

 • Vast contract met twee maanden proeftijd
 • Bruto jaarsalaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen 46.915 en 67.204 euro
 • 35 vakantiedagen
 • Interessant bonusplan afhankelijk van onder andere jouw prestaties
 • Een uitstekende pensioenregeling
   

Wil jij bij Nobian aan de slag als Specialist Opleiding & Ontwikkeling?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sylvia Baars, Talent Acquisition Partner, sylvia.baars@nobian.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now  button. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen.
 

Apply Now!
 

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Nobian Delfzijl
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoog zuiver zout, chlooralkali en chloormethanen.


Op de Nobian locatie in Delfzijl staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Daarmee kennen we als locatie een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem (mijnbouw), het uit pekel produceren van zout tot het verwerken van een deel van dit zout in toepassingen voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. Daarnaast produceren we zelf ons energie in onze energiecentrale.