The Netherlands - Amersfoort
HR
Internship
To all vacancies

Talent Acquisition Intern - Amersfoort

Talent Acquisition Intern

32-40 uur per week, Amersfoort
Stagevergoeding EURO 400-550 per maand
Duur: minimaal 3-5 maanden

Wil jij meehelpen om top talent te werven om onze innovatieve doelen rondom het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te realiseren? Wil je stage lopen bij een bedrijf dat voorop loopt bij het verduurzamen van de chemische industrie en heb jij interesse in het recruitmentvak? Dan hebben wij bij Nobian de perfecte stage voor jou.

Jouw uitdaging als Talent Acquisition Intern
In deze stage krijg je de mogelijkheid om alle facetten uit het ‘talent acquisition vak’ oftewel recruitmentvak te leren kennen. Je loopt mee met onze senior Talent Acquisition Partners (Recruiters) en volgt het totale proces van het opstellen van een vacaturetekst tot het aannemen van nieuwe medewerkers. Uiteindelijk krijg je je eigen vacatures en word je verantwoordelijk voor het gehele wervingproces van a tot z. De functieprofielen zullen uiteenlopend zijn: van functies in de fabrieken, engineering, r&d tot aan kantoorpersoneel. Tot slot neem je deel aan verschillende projecten zoals campus recruitment. De verschillende taken die tot je stagebehoren, zijn:

 • Vacature intakes voeren met de hiring manager
 • CV’s screenen
 • Prescreening interviews houden via Teams
 • Stakeholder management met de hiring manager
 • Aanbiedingen voor de kandidaten verzorgen
 • Meehelpen en deelnemen aan evenementen, banenmarkten etc.
 • Meehelpen in projecten, en dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van het talent acquisition team

Heb jij het in huis?
Als Talent Acquisition Intern ben jij zelfstandig, heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je proactief en is geen uitdaging jou te gek. Net als Nobian heb je een gezonde ambitie om mee te werken aan innovatieve verduurzaming en ben je ambassadeur voor kandidaten op dit vlak. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je bent resultaatgericht. Tevens herken je je in het volgende profiel:

 • Je volgt een HBO opleiding in Human Resource Management, Bedrijfskunde of een andere relevante opleiding;
 • Je zoekt een meeloop- of afstudeerstage, waarbij er ruimte is voor jouw stage-opdracht;
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2023 voor minimaal 3-5 maanden.

Dit kun jij van ons verwachten
Een stage waarin je voldoende vrijheid krijgt om vacatures zelf op te pakken en aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling. Daarnaast word je begeleid door ervaren Talent Acquisition Partners, werk je met leuke collega’s in een prettig werksfeer. Uiteraard bieden we je een laptop aan, zodat je je stage goed kan uitvoeren. Tevens ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van jou niveau en leerjaar 400-550 euro per maand op basis van 40 uur. Hierbij, ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding.

Wil jij bij Nobian aan de slag als Talent Acquisition Intern?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Fatma Cinar; fatma.cinar@Nobian.com.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Apply Now!

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali en chloormethanen.

Vanaf onze eerste zoutproductie in 1918 blijven we elke dag innoveren om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen zullen blijven verrijken. Nobian heeft circa 1.600 medewerkers in Nederland (Rotterdam, Hengelo, Delfzijl, en Deventer), Duitsland (Ibbenbüren, Bitterfeld en Frankfurt), Denemarken (Mariager) en Zweden (Göteborg).