To all vacancies

Turnaround Manager - Delfzijl

Turnaround Manager

Delfzijl, Fulltime

Bruto Jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 53.400 – EUR 79.000

 

Jouw uitdaging als Turnaround Manager

Als Turnaround Manager realiseer je de turnarounds binnen de tijdsplanning, budget en scope. Je coördineert, bewaakt en stuurt Turnaround-activiteiten aan. Daarnaast beheers je de risico’s, voert wijzigingen door en neemt indien nodig corrigerende maatregelingen.

 

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Het coördineren van de werkvoorbereiding, gebaseerd op duidelijke mijlpalen voor voltooiing, zorgen voor een goede scopecontrole en tijdelijke bevriezing van correctief en preventief onderhoudswerk.
 • Het coördineren van interactie tussen onderhoud en projectscope-items en coördineren van uitvoering van het faciliteit plan.
 • Turnarounds evalueren en afsluiten, geleerde lessen identificeren en analyseren, turnaround-documenten archiveren en projecten overdragen aan de klant.
 • Het aansturen van gestructureerde voorbereiding TA’s, en verantwoordelijkheid voor de tijdige afstemming bij kleine TA’s en vertragingen.
 • De implementatie van gestandaardiseerde werkprocessen en ‘best practices’.
 • Het Identificeren van kansen en doe je verbetervoorstellen ten aanzien van de doorlooptijd en project efficiëntie en -effectiviteit.
 • Het toepassen van alle veiligheidsregels en naleven van wettelijke- en bedrijfsregels en richtlijnen.

 

Over Nobian

Delfzijl Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk

geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, chloor, natronloog, waterstof en utiliteiten voor het gehele chemiepark. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl 

 

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.

 

De afdeling Projects & Turnarounds De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds voor de Chloor-, Zout-, en Energie & Utiliteiten fabrieken in Delfzijl. Je komt terecht in een team bestaande uit projectleiders en uitvoeringsbegeleiders. Je werkt daarnaast binnen de afdeling nauw samen met projectleiders, werkvoorbereiders, schedulers en engineers. Je bent onderdeel van verschillende projectteams en rapporteert aan de Project & Turnaround Lead.

 

Dit kun jij van ons verwachten

Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je:

 • Een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen EUR 53.400 – EUR 79.000
 • Vast contract met twee maanden proeftijd;
 • 35 vakantie- en verlofdagen;
 • Interessante bonusregeling;
 • Uitstekende pensioenregeling.

 

Heb jij het in huis?

Als Turnaround Manager heb je meerdere jaren ervaring met het leiden van Turnarounds en projecten. Je hebt kennis en ervaring met methodes en technieken in projectmanagement en financiële controle. Gezien je midden in

het project zit, zijn jouw communicatie vaardigheden essentieel. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Kan je omgaan met hoge mate van complexiteit (data, structuur, matrixorganisatie).
 • Heb je ervaring met werken binnen een strakke tijdsplanning.
 • Vloeiend in Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Turnaround Manager?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Brecht Vanhemel; brecht.vanhemel@nobian.com .

 

Apply here

 

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.