Turnaround Manager - Delfzijl

Ben jij een Turnaround Manager met meerdere jaren aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote turnarounds op een productielocatie in de chemische industrie? Indien ja, dan zijn we op zoek naar jou. Op de afdeling Projects & Turnarounds hebben we een vacature voor een: 

 

Turnaround Manager

Fulltime, Delfzijl, Nederland

Bruto jaarsalaris: EUR 58.000 – EUR 88.000

 

Jouw uitdagingen

Als Turnaround Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van parallel uitgevoerde multidisciplinaire investerings-/engineering projecten binnen overeengekomen targets. De focus ligt op de grote onderhoudstops op onze site. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de activiteiten waarbij een fabrieksdeel een of meerdere weken volledig dichtgaat. Er worden dan grootschalig onderhoud en turnaround gebonden activiteiten verricht.

 

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele stop van voorbereiding tot de evaluatie. Je helpt het projectteam samen te stellen en eventueel expertise van derden in te huren, bewaakt de voortgang, de kwaliteit en natuurlijk het budget. Bij dit alles houd je rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd dé prioriteit is. 

 

Nobian in Delfzijl

Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het ChemiePark Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie is het product van het ene bedrijf direct de grondstof voor de andere onderneming. Dankzij ruim 235 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, energie en utilities (bij Delesto), chloor van het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl/
Het hoofkantoor is gevestigd in Amersfoort met fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken en in totaal zo’n 1.700 werknemers. 

 

De afdeling Projects & Turnarounds  

De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds voor de MEB-, Zout-, en Energyfabrieken in Delfzijl. Je komt terecht in een team bestaande uit projectleiders, turnaround managers, uitvoeringsbegeleiders en werkvoorbereiders. Je werkt daarnaast binnen de afdeling nauw samen met  werkvoorbereiders, planners en (lead) engineers waarbij er een onderscheid wordt gemaakt tussen turnaround management, en het uitvoeren van projecten en beheren van portfolio. Je geeft leiding aan projectteams in verschillende samenstelling en rapporteert aan de Projects & Turnaround Lead.

 

Heb jij het in huis?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote projecten en/of turnarounds op een productielocatie in de chemische industrie. Je bent proactief, sterk analytisch, innovatief en hebt een moderne visie op project management.

 

Daarnaast beschik je over:

 • Een Bachelor of Master diploma in Chemical Engineering of gelijkwaardig;
 • Kennis van en ervaring met project-, turnaroundmanagement methodes en technieken, en financiële controle;
 • Overtuigingskracht om het management de juiste middelen te laten inzetten;
 • De capaciteiten om te gaan met een hoge mate van complexiteit (data, structuur, matrixorganisatie);
 • Een VCA-VOL diploma;
 • Een uitstekende beheersing  van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • Relevante kennis met financieel beheer (SAP) en MS Office;
 • Uitstekende didactische, gespreks- en communicatieve vaardigheden;
 • Veiligheidsgedreven mindset en een people management leiderschapsstijl.

 
Dit kun jij van ons verwachten

Nobian in Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in een informele, no-nonsense organisatie met een veiligheidsgedreven cultuur. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 

 • Een vaste aanstelling met een proeftijd van 2 maanden;
 • Een bruto basisjaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen EUR 58.000 en EUR 88.000;
 • 35 vrije dagen;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Goede doorgroeimogelijkheden;

 

Om je verder te ontwikkelen en om je volgende stap te kunnen maken binnen een aantal jaar bieden we de mogelijkheid van het volgen van  opleidingen en trainingen.

 

Wil jij graag de stap maken naar Turnaround Manager?

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je op de vacature gerichte motivatiebrief plus je CV toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jeroen Sevenstern; jeroen.sevenstern1@nobian.com 

 

Apply Here 

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.