The Netherlands - Hengelo
Technical
Fulltime
To all vacancies

Werkvoorbereider - Hengelo

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider om ons team te versterken. Haal jij energie uit het plannen en organiseren van onderhoudswerkzaamheden? Zorg jij voor een vlotte en efficiënte uitvoering hiervan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij een startende Hbo’er? Ook dan zien we jouw reactie graag tegemoet.
 
Werkvoorbereider
Fulltime, Hengelo
Bruto jaarsalaris incl 8% vakantiegeld: tussen 40.600 – 58.000 EUR (afhankelijk van ervaring)

Jouw uitdaging als Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde werkplannen voor de goede, efficiënte en veilige uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Een duidelijk beschreven werkplan houdt in: benodigde monteur competenties en capaciteit, tijdsindicatie, benodigde materialen en/of speciale gereedschappen en equipment.
Daarnaast zorg je voor een adequate budgetplanning en kostenbeheersing met oog op continue verbetering.

 
Je belangrijkste taken zijn:

 • Overzicht maken van werkvergunningsvereisten als onderdeel van werkpakketten.
 • Ontwikkelen van een archief van standaard-werkplannen in SAP voor veel voorkomende werkzaamheden en het continu verbeteren hiervan door invoegen van feedback na uitvoering van werk, en daarmee het verhogen van efficiency.
 • Opstellen van purchase requests voor benodigde materialen en equipment
 • Overdragen van complete werkplannen die klaar zijn om in te plannen (aan de scheduler)
 • Adviseren op voorgestelde procesaanpassingen en/of aanpassingen op bestaande operatie
 • Leiderschap geven inzake veiligheid, d.m.v. actieve toepassing van het Stop Principe en het voeren van constructieve gesprekken met collega’s op de werkvloer. Strikte naleving van Nobian Life Saving Rules.
 • Verantwoordelijk voor uitvoering van de Nobian gestandaardiseerde (ALPS) werkprocessen, en het continu verbeteren van hun kwaliteit, op het gebied van scheduling door initiatieven te nemen tot implementeren van veranderingen en verbeteringen. 

Nobian
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoog zuiver zout, chlooralkali en chloormethanen.

Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Op het locatie terrein in Hengelo is naast een moderne warmtekrachtcentrale een zoutproductiebedrijf gevestigd. We kennen een breed scala van activiteiten, van het zelf produceren van energie, tot zoutwinning uit de bodem en het uit pekel produceren van zout. Het overgrote gedeelte van ons product wordt geleverd aan industrieën die het verder verwerken in hun keten, het overige deel wordt geleverd aan een bedrijf grenzend aan onze fabriek, die het verwerkt tot producten voor consumenten, levensmiddelen producerende bedrijven, waterontharding en diervoeders. De onderhoudsafdeling (ca. 28 medewerkers) levert onderhoud op het hoogste niveau en beheert en onderhoudt fabrieken en installaties die vallen onder het beheer van Nobian Industrial Chemicals Hengelo

Heb jij het in huis?
Als werkvoorbereider heb je eerste ervaring opgedaan in een technische omgeving. Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden. Daarnaast werk je op een georganiseerde en gestructureerde manier. 

Verder:

 • Heb je een afgeronde MBO- of HBO opleiding
 • Voor MBO kandidaten: je hebt een eerste ervaring (2-5 jaar) opgedaan
 • Voor HBO kandidaten: recent afgestudeerd zonder werkervaring
 • Kan je effectief communiceren op verschillende niveaus in de organisatie

Dit kun jij van ons verwachten
Wanneer je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat:

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proefperiode
 • Vakantietoeslag 8%;
 • 35 Vakantie- en verlofdagen;
 • Vaste eindejaarsuitkering (13e maand);
 • Interessante pensioenregeling;

Wil jij bij Nobian aan de slag als Werkvoorbereider?
Dan zien wij graag jouw motivatie en sollicitatie tegemoet via de solliciteer button.Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Brecht Vanhemel, Recruiter, op brecht.vanhemel@nobian.com 
 

Solliciteer hier

Een pre-employment screening als een VOG vormt onderdeel van de selectieprocedure
 
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.