The Netherlands - Hengelo
Production
Fulltime
To all vacancies

Boortoren Operator - Hengelo

Boortoren Operator
Dagdienst, Fulltime, Hengelo
Bruto salaris maximaal EUR4.000 per maand

 

Jouw uitdaging als Boortoren Operator
Als boortoren operator wordt je verantwoordelijk voor het voorbereiden en het opbouwen van de boorinstallatie en het uitvoeren van boringen. Hierbij hoort ook het uitvoeren van onderhoud van de installaties en de verantwoordelijkheid van het veilig bedienen van de installatie. Daarnaast is in de buitenlucht werken op ruw en oneffen terrein voor jou weggelegd. Hiernaast heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 

 • Inspelen op veranderingen en met creatieve oplossingen hiervoor komen (niet alle boringen verlopen hetzelfde en per situatie moet hier anders op worden gereageerd)
 • De veiligheid waarborgen op locatie
 • Bewust zijn van kosten-, milieu- en kwaliteit en hierop inspelen
 • Het bijhouden van de (technische) administratie
    

 

Nobian                                                                                                                                                    
Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutica en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken we uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chloor-alkali en chloormethanen.

 
Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutproductiefabrieken ter wereld. Daarmee kennen we als locatie een breed scala van activiteiten, van zoutwinning uit de bodem (mijnbouw), het uit pekel produceren van zout voor gebruik in de chemische industrie of voor het verder verwerken van dit zout in toepassingen voor bijvoorbeeld consumenten en als waterontharding. Daarnaast produceren we zelf ons energie in onze energiecentrale. 

 

 

Heb jij het in huis?
Je bent gedreven en energiek. Je kan overzicht houden en prioriteiten stellen. Verder ben je een buiten mens en deinst niet terug van een beetje regen. Tot slot herken je je ook in de volgende punten:

 

 • Minimaal een MBO-niveau 4 opleiding, bij voorkeur richting werktuigbouw, operationele techniek of mechatronica
 • Een VCA Diploma (of bereid deze te halen)
 • Kennis van MS Office en basiskennis van computers
 • Een BE, CE en/of trekker rijbewijs (of bereid deze te halen)

 


Dit kun jij van ons verwachten
Nobian Hengelo biedt jou werk in een dynamische omgeving en ook maak je deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team. Je krijgt volop de ruimte voor initiatieven en er zijn genoeg doorgroeimogelijkeden binnen Nobian. De functie is in basis een fulltime functie, maar werken in deeltijd is bespreekbaar. Daarbij ontvang je:

 

 • Een vast contract met twee maanden proeftijd
 • 8% vakantiegeld
 • Een bruto salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal EUR4.000 per maand
 • 35 vakantiedagen- en verlofdagen
 • Een dertiende maand
   

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Allround Dagdienst Operator?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sylvia Baars, Talent Acquisition Partner, Sylvia.baars@nobian.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button. 

 

Apply Now!

 


We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.