The Netherlands - Delfzijl
Production
Fulltime
To all vacancies

Procesoperator Zoutbedrijven - Delfzijl

Proces Operator M/V
Fulltime, Delfzijl
Salaris €2500 - €3700 per maand, excl. toeslagen en 13e maand

 

Je verantwoordelijkheden als Operator bij Nobian!
In deze functie zorg je voor efficiënte en veilige processen voor de productie van zout. Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit en veiligheid van de fabriek te blijven waarborgen. Het werk is divers en afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden. Ook wordt een deel van de good housekeeping activiteiten in de fabriek en rond de transportbanden verricht door de operators om de continuïteit van het productie en verlaadproces te waarborgen.

 • Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen van achter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je stelt installaties veilig volgens LoToTo principe, beoordeeld werkvergunningen en geeft werkplekken vrij.
 • Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende acties vanuit de stelregel: safety first (and second!).
 • Je ondersteunt de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en ben je Senior operator dan begeleidt je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.

 


Dit biedt Nobian jou!
Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegendienst. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
 

 • Een salaris tussen tussen de €32.500 en E€48.400 per jaar inclusief vakantiegeld
 • Een vast dienstverband
 • Een ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris
 • 23 vakantiedagen
 • Een vaste eindejaarsuitkering (13e maand)
 • Interessante pensioenregeling
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen


Wat vragen wij?
Om als operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek.
 

 • MBO Procestechniek ,VAPRO B, operator C of AOT met bereidheid tot aanvullende opleiding op het gebied van chemie of energie
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring met SAP 

   

Tot slot herken je jezelf ook in de volgende punten:

 • Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar méér kwaliteit
 • Je neemt vaker de trap dan de lift en gaat fysiek werk niet uit de weg

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als procesoperator zout?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Elias Brouwer, Talent Acquisition Partner, elias.brouwer@nobian.com. Je sollicitatie ontvangen we graag via de sollicitatie button, hier vind je ook onze andere Proces Operator vacatures.

 

Klik hier om te solliciteren!

 

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

 

Nobian Delfzijl
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van de sterk geïntegreerde industriële keten op het Chemie Park Delfzijl met 3 fabrieken. Op deze dynamische en duurzame locatie waar het product van het ene bedrijf direct de grondstof is voor de andere onderneming. Dankzij ruim 250 professionals, produceert, verwerkt en distribueert Nobian in Delfzijl zout, stoom en stroom bij Energy, chloor bij het MEB en van chloor afgeleide producten. Zie ook www.chemieparkdelfzijl.nl

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.