HR Recruitment Stagiair(e) - Amersfoort

Heb jij interesse in het recruitmentvak en wil jij ervaring opdoen met het werven en selecteren om de perfecte match voor onze vacatures te realiseren? Dan hebben wij bij Nobian de stage waar jij naar op zoek bent.

 

HR Recruitment Stagiair(e)
32-40 uur per week, Amersfoort 
Stagevergoeding EURO 400-550 per maand
Duur 5-12 maanden

 

Jouw uitdaging als Recruitment Stagiair(e)
In deze stage krijg je de mogelijkheid om alle facetten uit het ‘talent acquisition vak’  te leren kennen. Je loopt mee met een van onze senior recruiters en volgt het totale proces van het opstellen van een vacaturetekst tot het aannemen van nieuwe medewerkers. Uiteindelijk zul je je eigen vacatures oppakken en word je verantwoordelijk voor het gehele wervingproces van a tot z. Tot slot neem je deel aan verschillende projecten zoals de referral campagne en campus recruitment, waarbij er genoeg ruimte is voor eigen inbreng of iniatieven. De verschillende taken die tot het HR recruitment behoren, zijn:

 • Vacature intake voeren met de hiring manager;
 • Sourcen via LinkedIn of Boolean Searches via Google;
 • CV’s screenen;
 • Prescreen interviews houden via Teams;
 • Stakeholder management met de hiring manager;
 • Aanbiedingen voor de kandidaat verzorgen;
 • Kandidaat aannemen in samenwerking met HR Operations.

 

Nobian
Nobian  is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali en chloormethanen. 
 


Vanaf onze eerste zoutproductie in 1918 blijven we elke dag innoveren om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen zullen blijven verrijken. Nobian heeft circa 1.600 medewerkers in Nederland (Rotterdam, Hengelo, Delfzijl, Arnhem, Amsterdam en Deventer), Duitsland (Ibbenbüren, Bitterfeld en Frankfurt), Denemarken (Mariager) en Zweden (Göteborg). 

 

Heb jij het in huis?
Als HR stagiair(e) ben jij zelfstandig, ben je communicatief sterk en is geen uitdaging jou te gek. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je bent resultaatgericht. Tevens herken je je in het volgende profiel:

 • Je volgt een HBO opleiding in Human Resource Management, Bedrijfskundige MER of een andere relevante opleiding;
 • Je zoekt een meeloopstage, waarbij er ruimte is voor jouw stage-opdracht;
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en vindt het geen probleem om zo nu en dan op       andere locaties te werken;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2022 voor minimaal 5 maanden.

 

Dit kun jij van ons verwachten
Een stage waarin je voldoende vrijheid krijgt om vacatures zelf op te pakken, op verschillende locaties te werken en aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling. Je wordt begeleid door ervaren HR specialisten. Uiteraard bieden we je een laptop zodat je je stage als HR stagiair goed kan uitvoeren. Tevens ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van niveau en leerjaar 400-550 euro per maand op basis van 40 uur. Hierbij ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Recruitment Stagiaire?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Fan Druijff; Fan.druijff@nobian.com

 

Klik hier om direct te solliciteren!