HR Recruitment Stagiair(e) - Amersfoort

Wil jij ervaring opdoen in werving en selectie? Heb jij interesse in het recruitmentvak en lijkt het jou leuk om in die richting stage te lopen? Dan hebben wij bij Nobian de perfecte stage voor jou.

Recruitment Stagiair(e)

 • 32-40 uur per week, Amersfoort 
 • Stagevergoeding EURO 400-550 per maand
 • Duur: minimaal 5-6 maanden

Jouw uitdaging als Recruitment Stagiaire

In deze stage krijg je de mogelijkheid om alle facetten uit het ‘talent acquisition vak’ te leren kennen. Je loopt mee met onze senior Talent Acquisition Partners (Recruiters) en volgt het totale proces van het opstellen van een vacaturetekst tot het aannemen van nieuwe medewerkers.

Uiteindelijk krijg je je eigen vacatures en word je verantwoordelijk voor het gehele wervingproces van a tot z. De functieprofielen zullen uiteenlopend zijn: van functies in de fabrieken, engineering, r&d tot aan kantoorpersoneel. Tot slot neem je deel aan verschillende projecten zoals campus recruitment. De verschillende taken die tot je stagebehoren, zijn:

 • Vacature intakes voeren met de hiring manager
 • CV’s screenen
 • Prescreening interviews houden via Teams
 • Stakeholder management met de hiring manager
 • Aanbiedingen voor de kandidaten verzorgen
 • Meehelpen en deelnemen aan evenementen, banenmarkten etc.
 • Meehelpen in projecten, en dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van het talent acquisition team

Heb jij het in huis?

Als Recruitment stagiair(e) ben jij zelfstandig, heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je proactief en is geen uitdaging jou te gek. Je kan meerdere ballen in de lucht houden en je bent resultaatgericht. Tevens herken je je in het volgende profiel:

 • Je volgt een HBO opleiding in Human Resource Management, Bedrijfskunde of een andere relevante opleiding;
 • Je zoekt een meeloop- of afstudeerstage, waarbij er ruimte is voor jouw stage-opdracht;
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2023 voor minimaal 5 maanden.

 

Dit kun jij van ons verwachten

Een stage waarin je voldoende vrijheid krijgt om vacatures zelf op te pakken en aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling. Daarnaast word je begeleid door ervaren Talent Acquisition Partners, werk je met leuke collega’s in een prettig werksfeer.

Uiteraard bieden we je een laptop aan zodat je je stage goed kan uitvoeren. Tevens ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van jou niveau en leerjaar 400-550 euro per maand op basis van 40 uur. Hierbij, ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding.

 

Wil jij bij Nobian aan de slag als Recruitment Stagiaire?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en motivatiebrief toe. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Fatma Cinar; fatma.cinar@nobian.com. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Nobian

Nobian is een Europese leider in de productie van essentiële chemicaliën voor industrieën variërend van bouw en schoonmaak tot farmaceutische producten en waterbehandeling. Dankzij onze geïntegreerde waardeketen en moderne productielocaties in Nederland, Duitsland en Denemarken blinken wij uit in de veilige en betrouwbare levering van hoogzuiver zout, chlooralkali en chloormethanen. 
 
Vanaf onze eerste zoutproductie in 1918 blijven we elke dag innoveren om veiliger, efficiënter en duurzamer te worden en ervoor te zorgen dat de essentiële producten van vandaag ons leven morgen zullen blijven verrijken. Nobian heeft circa 1.600 medewerkers in Nederland (Rotterdam, Hengelo, Delfzijl, en Deventer), Duitsland (Ibbenbüren, Bitterfeld en Frankfurt), Denemarken (Mariager) en Zweden (Göteborg). 

Klik hier om direct te solliciteren!