Denmark - Mariager
Engineering
Fulltime
To all vacancies

Project Engineer - Mariager

Dansk Salt A/S producerer vacuumsalt til brug i den kemiske industri, i fødevarer samt i farmaceutiske applikationer. Virksomheden har en dyb forsyningskæde, som strækker sig fra indvinding af salt i undergrunden til pakning og distribution af det færdige produkt i et stort udvalg af emballager. Der er derfor mange forskelligartede processer på virksomheden, som vedrører bl.a. miljø, kemi, sikkerhed, kvalitet, energi og produktion.

Dansk Salt A/S er en del af Nobian koncernen og beskæftiger ca. 70 medarbejdere, som er organiseret i en flad organisation med stor indflydelse på ansvar og opgaver.

For at håndtere vores spændende fremtidige projektportefølje søger vi en kollega i projekt-afdelingen.

 

Spændende og udfordrende opgaver

Med reference til fabrikkens Site Asset & Technology Manager får du ansvaret for at lede tekniske projekter i Dansk Salt. Din primære opgave bliver at lede projekter fra igangsætning gennem projektets faser til den endelige implementering i rette kvalitet og iht. aftalte tids- og budgetplan.

 

Der vil være tale om forskelligartede projekter med varierende teknisk og økonomisk omfang. Projekterne kan omfatte alt fra små forbedringsprojekter til større udskiftning/opgradering af eksisterende produktions- og energifaciliteter samt opførelse af nye anlæg. Større udvidelsesprojekter foretages ofte i samarbejde med koncernens centrale projekt- og udviklingsteam, hvor projektingeniøren ofte vil have ansvaret for delprojekter.

 

Du får også ansvaret for at løse opgaver sammen med eksterne samarbejdspartnere og leverandører herunder at sikre rette kontrakter sammen med indkøbsfunktionen.

 

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

Opsætte projektplaner og udarbejde budgetter
Opstille ressourceplaner samt definere klare roller for de involverede
Afklare forretningsbehov og organisationens interesser i forprojekter
Opstille og afstemme et klart projektscope samt målsætninger
Definere klart scope og lede samarbejde med leverandører og eksterne samarbejdspartnere
Udarbejde projekter i overensstemmelse med koncernens projektmodel
Afslutte projekter med overdragelse til driftsorganisationen herunder færdiggørelse af komplet dokumentationspakke og afholde ”lessons learned”
Sikre projekter lever op til relevante kvalitetskrav for foder, fødevarer og pharma produktion
Sikre projekter udarbejdes sikkerhedsmæssigt forsvarligt, tilsikre et godt arbejdsmiljø samt belaste miljøet mindst muligt

Selvstændig og rutineret projektleder

Du er uddannet ingeniør (gerne med el-baggrund) og har erfaring med projektledelse fra en procesorienteret virksomhed. Du er rutineret IT bruger og er fortrolig med SAP og Office pakken, herunder MS Project. Du har økonomisk indsigt og er vant til at lave budgetter og tidsplaner.

 

Du lægger vægt på kvalitet og resultater, hvor du trives med en bred lokal og international kontaktflade. Du er en erfaren projekt- og mødeleder og er vant til at tage ansvar og styring. Som person er du struktureret og metodisk og formår at benytte dette på de dage, hvor der er travlt og et væld af forskellige opgaver. Du har en naturlig gennemslagskraft, der sætter dig i stand til at skabe resultater gennem egne og andres indsatser. Samtidig formår du med diplomati at balancere

forskellige interesser og interessenter internt og eksternt.

 

Du kommunikerer tydeligt og naturligt på alle niveauer i organisationen og praktiserer synlighed og vedholdenhed, ligesom du følger op på igangsatte initiativer. Endelig evner du at skabe konkrete resultater uden at miste fokus på den strategiske retning.

 

Koncernsproget er engelsk, som du behersker flydende i skrift og tale. Erfaring fra procesindustri eller fødevareproduktion er et plus.

 

 

Vi tilbyder

Attraktive ansættelses- og lønvilkår samt et udfordrende, spændende og selvstændigt job i en organisation med en uformel om­gangstone.

 

 

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Site Asset & Technology Manager, Mads Overgaard, på tlf. 29 47 22 70 eller mail til: Mads.Overgaard@nobian.com

 

Skriftlig ansøgning sendes via SuccessFactors. Vi vurderer ansøgninger løbende.

Apply here