The Netherlands - Hengelo
Mining
Fulltime
To all vacancies

Wellsite Supervisor

Om onze groeiplannen en ambities te realiseren breiden we ons Well Lifecycle Engineering team uit. Ben jij een ervaren Wellsite Supervisor, Driller of Company Man en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel en durf jij de knopen door te hakken in een dynamische omgeving? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

 

Wellsite Supervisor
Dagdienst, 32- 40 uur per week Hengelo/boorlocatie
Jaarsalaris incl vakantiegeld: EUR 60.000 – EUR 92.000 


Jouw uitdaging als Wellsite Supervisor 
Als Wellsite Supervisor zie jij erop toe dat de boorputactiviteiten worden uitgevoerd conform de werkprogramma’s zoals opgesteld door onze Well engineers. Natuurlijk voldoen deze aan de richtlijnen zoals vastgesteld door interne standaarden. Je werkveld kan verspreid zijn over alle boorterreinen (Hengelo/Delfzijl en Mariager (DK). Hiernaast ben je onderdeel van het team dat werkt aan het design van verscheidende put interventies.
Heldere communicatie en samenwerken zijn de belangrijkste aspecten om succesvol te zijn in deze functie. Je zorgt dat alle activiteiten op het boorterrein soepel verlopen. Van de aanwezigheid van alle benodigde materialen tot een soepele samenwerking tussen onze service providers, contractors en boorploegen. 
Je houdt ervan om met je voeten in de modder te staan, je weet ten alle tijden wat er gaande is en bent in staat om beslissingen te nemen die veel impact hebben. Deze vragen een constante afweging van veiligheid en efficiënte uitvoering waarbij geen van allen in gevaar kunnen worden gebracht. 
Nauwkeurig kunnen documenteren en rapporteren is belangrijk in deze functie. Je rapporteert aan de Manager Well Lifecycle Engineering. 

 

Dit kun jij van ons verwachten. 
Nobian biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarnaast bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden:

 

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • 35 vakantie- en verlofdagen
  • Aantrekkelijk bonusregeling met een at targetpercentage van 8%
  • Uitstekende pensioenregeling 

 

Nobian 
Op de Nobian locaties in Hengelo, Delfzijl en Mariager (DK) staan de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Hier wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout geproduceerd ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout. De Boorterreinen zijn verantwoordelijk voor het winnen en leveren van voldoende pekel aan de zoutproductiefaciliteiten. De pekel wordt gewonnen uit ondergrondse cavernes die verbonden zijn met de zoutfabrieken door middel van en uitgebreid leidingennet. 
In Hengelo bevindt zich de afdeling Mining, Development & Compliance (MDC). Het Well Lifecycle engineering team (bestaande uit Well engineers en Wellsite supervisors) en het Brinefield Technology Team (Geologen, Mining engineers en Mining technologen) maken hier onderdeel vanuit. 

 

Heb jij het in huis?
Als Wellsite Supervisor ben je een verbinder tussen de alle verschillende interne en externe stakeholders en zorgt ervoor dat Nobian een betrouwbare partner is in de omgeving. Daarnaast ben je proactief, je hebt een stevige persoonlijkheid en een sterke teamspirit. Je bent resultaatgericht met oog voor organisatiebelang. Tot slot neem je het volgende mee:

 

  • Een afgeronde HBO technische opleiding;
  • Ruime leidinggevende ervaring (15+ jaar) met operationele boorwerkzaamheden in de (zout)mijnbouw of olie- en gasindustrie.;
  • IWCF WIPC  en/of IWCF-DWC-niveau 4;
  • Een groot veiligheids- en milieubewustzijn, en je draagt dit ook actief uit;
  • Overtuigende communicatie skills op verschillende niveaus, in Nederlands en Engels (Duits is een pré).


Wil jij bij Nobian aan de slag als Wellsite Supervisor?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Brech Vanhemel, Talent Acquisition Partner, brecht.vanhemel@nobian.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button, 

 

Apply now

 

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.